2777
2789
عنوان

مادرشوهر 👿

162 بازدید | 14 پست

بچهاااا  من خیلی خونه مادرشوهرم نمیرم هرروز زنگ میزنه چرا نمیای بعد سه ماه شب یه سررفتم چایی ظهرش اورده واسم هیچی نگفتم ،باز دیشب رفتم چایی گذاشته کنارش میگه خودت بریز بخور ، بعد اش یه قابلمه پخته یه بشقاب کشید داد بهم گفت این واسه نوه م کاش یه تعارف ب من کرده بود بخدا یه لیوان آبم نخوردم پاشدم اومدم خونه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نرو ، ارا رفتار عزیزیه ک بچی😂😂(این یه اصطلاح کردیه یعنی واسه اون رفتار عزیز و قشنگیه ک باهات داره بعد تو بخوای بری اونجا) عموما میگن😁❤️

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

نرو تنهایی به هیچ وحه نرو تا دعوتت نکرده نرو منم خیلی وقته نرفتم ادم دشمنشم مهمونش باشه باید با روی گشاده پذیرایی کنه،تعجب اینه چرا هی بهت زنگ میزنه چرا نمیای!برا من اصصصلا نمیگه

نرو تنهایی به هیچ وحه نرو تا دعوتت نکرده نرو منم خیلی وقته نرفتم ادم دشمنشم مهمونش باشه باید با روی ...

باشوهرم رفتم ، شوهرم خودش میره سریخچاا خودش چایی میخوره ولی من ک روم نمیشه ، اره بخداااا همیشه میگه چرا نمیای

باشوهرم رفتم ، شوهرم خودش میره سریخچاا خودش چایی میخوره ولی من ک روم نمیشه ، اره بخداااا همیشه میگه ...

خب وقتی اومدی خونه به شوهرت بگو خونه شما بوده ومن غریبه هستم اونجا باید خودت مثل مهمون ازم پذیرابی کنی مثل زمانی که تو بیای خونه پدرم و اگه اونا پذیرایی نکنن من ارثزت پذیرایی باید بکنم

خب وقتی اومدی خونه به شوهرت بگو خونه شما بوده ومن غریبه هستم اونجا باید خودت مثل مهمون ازم پذیرابی ک ...

بهش گفتم دیکه ب من نگو بریم خونه مامانم ،گفت ولشون کن گمشن همین 

بهش گفتم دیکه ب من نگو بریم خونه مامانم ،گفت ولشون کن گمشن همین 

😄😄😄راست گفته دیگه عین شوهر منه اونم اصلا دوسشون نداره

ولی خداییش این دفعه زنگ زد یه جورایی بگو بهش ،چجوریش نمیدونم