2777
2789
عنوان

ینی دوس دارم دکتره رو خفه کنمممممم

249 بازدید | 26 پست

رفتم سونوگرافی هفته ۳۲ام.هیچکاری نکرد هیچ کاریا.ن تاریخ تقریبی زایمان ن طول سرویکس ن ضربان قلب ن میزان مایع امنیوتیک.

نوشته جنین زنده سفالیک جفت خلفی مایع نرمال ضربان نرمال  وزن۲۱۴۰ و تمام...حرومش بشههههههه..بش گفتم پس بقیه اش کو گفت باید دوباره درخواست بدی بیای سونو...

حیف دست و بالمون تنگ بود و الا صد سال بیمارستان نمیرفتممم.اخرین مریض بودم وقت نداشت فقط میخواس بره

حالا کافیه مطالبش یا باید برم دوباره پول بدم؟

اخه چندبار لکه بینی داشتم طول سرویکس خیلی مهم بووووود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همه چی رو که برات نوشته نرمال دیگه عدد رو میخوای چیکار،تو نسخه دفترچه باید طول سرویکس رو بنویسه ت ...

خب چیزی کم نمیاد بنظرت؟سونو هشت ماهگیمه همینو ببرم کافیه؟

نمیگن بایددکتربنویسه منم رفتم طول سرویکس میخواستم گفت باید مثانه پر باشه دکترتم ننوشته۹۰دادم فقط واسه سرویکس

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

مگه از قبل تو برگه تایپ نشده؟ ما هربار رفتیم که همه چی تایپ شده بود

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم انومالیم اینجوری شد. عوضی تاریخ زایمان ام نزد

خخدالعنتش کنه.من سونو اولیم بیمارستان بود بهم ندادن برگشو ببینم زایمانم چ زمانیه.سونو ان تی هم تاریخ نداشت.فقط انومالی زده یازده بهمن این سونوعه هم تاریخ نداشت.قراره ده روز قبل زایمان برم شهر بابام اینا.طبق تاریخ انومالیم یازدهم طبق پریودیم۲۲...اخه کی برم من؟

نوشته مایع نرمال و ضربان نرمال که طولم اگ کم بود خودش میگفت...دیگ چی میخواستی!!!

خب هیچ عددی ننوشته بود.ن تاریخ داشتم ن طول سرویکس.میگه ماه اخر نمیشه طول سرویکس رو دید.باید بری سونو واژینال.ولی همه خانوما تو سونو وزن طول سرویکسم دارن.و اینکه تاریخ زایمان نداشتم

خخدالعنتش کنه.من سونو اولیم بیمارستان بود بهم ندادن برگشو ببینم زایمانم چ زمانیه.سونو ان تی هم تاریخ ...

شما مگه تحت نظر متخصص نیستی ؟ مسلما بر اساس پریود باید بری . 

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
نمیگن بایددکتربنویسه منم رفتم طول سرویکس میخواستم گفت باید مثانه پر باشه دکترتم ننوشته۹۰دادم فقط واس ...

اینم دقیقا همینو گفت.گفت معلوم نیس بو درخواست سونو واژینال بده.

نه دیگه عالیه،بعدم تاریخ زایمان فقططط بر اساس سونوی ان  تی هستش و به نظر سونو ربطی نداره،خیالت ...

هیچکدوم از سونو هام تاریخ نداشتن.اینو بیشتر برا تاریخ رفتم.انومالیم فقط تاریخ داشت زده ۱۱طبق پریود ۲۲...بازم سونو دارم تا زایمانم؟