2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 11309 بازدید | 105 پست
من هردوتخمدان پی سی او یاهمون پلی کیستیک اما بدون دکتر رفتن با هرچی دخترم بدنیا اومد دخترم ک ۱۸ ماهه ...

عزیزم پلی کیستیک باید زیر نظر دکتر باردار بشی منم سقط کردم بهتره متفورمین بخوری بارداری بشی ولی بعد بارداری هم قطع نکنی

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو قبلا چندین بار تو نی نی سایت گفتم و برا شما الان کپی کردم

سندرم تخمدان پلی کیستیک یاpcoیا تنبلی تخمدان(همه یکی ان) از نظر طب سنتی از تنبلی خود ما نشات میگیره و بخاطر سبک زندگی غلط 

حالا راههای درمان 

۱استفاده از داروهایی که طب جدید و دکترا میدن و تازمان مصرف خوبی و کنترل میشه.البته نظر شخصی من قرص متفورمین(دراصل داروی قند) بهترین قرصی که دکترا برا تنبلی تخمدان میدن.چون در واقع قندبالا یا همون بدن مقاوم ب انسولین عامل اصلی تنبلی تخمدان

۲تغییر و اصلاح سبک زندگی که طب سنتی میگه ب طور کامل درمان میشه برای این مورد پیشنهاد میکنم پیج اینستا فلوراتاجیک رو دنبال کنیbardari.ir در مورد اصلاح سبک لایو میذاره و میگه 

اگه بخوام خلاصه ای از اصلاح سبک بگم

شب زود خوابیدن و صبح زود بیدار شدن (باعث تنظیم هورمونها )-ورزش ک پیاده روی و تحرک و تنبل نبودن (هدف خونرسانی و خوب کار کردن رحم)-ماساژ پاها و رحم-قطع قند و شکر و نوشابه و آدامس و شیرینی و بیسکوییت و...کلا شیرینیجات رحم رو میپوکونه(بالا هم گفتم دکترا متفورمین که قرص قند برا درمان میدن)-سردیجات و ترشیجات کم بخوری -فست فودی و چیپس و پفک و..کم بخوری 

اگه چاقی حتما وزن کم کنی و خیلی چیزای دیگه ک تو پیج فلورا تاجیک لایو میذاره

میگن آدرس پیجش عوض شده وbardari _floraهست ولی من جدیدا اینستا پاک کردم و نمیتونم چک کنم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من ک فقط با اصلاح سبک زندگی نتیجه گرفتم.ورزش کردم.تغذیه و خوابمودرست کردم در کمال ناباوری بعد س سال ...

منم بعد 10 سال دارو خوردن... دارومو قطع کردم و تغذیه مو تا حدودی رعایت کردم و تحرکمو بیشتر کردم خیلی نتیجه گرفتم خداروشکر

منم یک ماه پیش دکتر رفتم دارو سه ماهه داد و گفت که حامله میشی ولی یک ماه اول که گذشته و هیچ خبری نیس ...

ناراحت نباش منم ماه دوم بارداری شدم فقط بخودت برس استرس سمه

من دو ساله منتظرم خبری نشده دکترمو عوض کردم امروز عصر نوبت دارم یکمی نگرانم درباره حرفایی که میخاد ...

عزیزم اصلا نگران نباش، انشاالله که  به حق پنج تن بزودی دامنت سبز بشه و تاپیک بارداریتو بزنی، 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

عزیزم پلی کیستیک باید زیر نظر دکتر باردار بشی منم سقط کردم بهتره متفورمین بخوری بارداری بشی ولی بعد ...

بله زیر نظر دکتر هستم و متفورمین مصرف می‌کنم البته فعلا یک ماهه

خدایا ب دلامون آرامش بده
اره بخدا تازه بعد دخترم بود فهمیدم تنبلی تخمدان دارم خیالم راحت اخه دکتر گفت باردار شدنت احتمالش کمه ...

خیلی هم عالی خوشبحالتون . من فعلا منتظرم خبری نشده

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....
منم بعد 10 سال دارو خوردن... دارومو قطع کردم و تغذیه مو تا حدودی رعایت کردم و تحرکمو بیشتر کردم خیلی ...

منم ۳ سال کلی دارو خورده بودم و هی وضعم بدتر میشد.بعد با اصلاح سبک‌زندگی آشنا شدمو گفتم بذار ۳ ماهم اینو امتحان کنم،و اصلاااااااا فک نمیکردم جواب بده،چون وضع من خیلی بد بود.ولی دقیقا وقتی ک‌انتظارشو نداشتم باردار شدم.انقدر غیرمنتظره و دور از ذهن بود واسم ک وقتی فهمیدم باردارم،۲ماهم بود🤣🤣

نه من هیچی نخوردم ...

البته من نمیتونم نسخه از خودم برم عزیزم باردار میشی ولی سقط میکنی چون تخمک ضعیفه باید زیر نظر دکتر با قرص باردار بشی 

منم یک ماه پیش دکتر رفتم دارو سه ماهه داد و گفت که حامله میشی ولی یک ماه اول که گذشته و هیچ خبری نیس ...

اینقدر ازین سه ماه سه ماه پنج ماه پنج ماه گذروندم خبری نشده فقط میگن استرس برامون سمه. من که نتونستم کنترلش کنم تو لااقل اروم باش. نگران نباش عزیزم حتما حامله میشی

عزیزم اصلا نگران نباش، انشاالله که  به حق پنج تن بزودی دامنت سبز بشه و تاپیک بارداریتو بزنی، 🙏 ...

ان شاء الله عزیزم اننننننننن شااااااااء الللههههههه

بله زیر نظر دکتر هستم و متفورمین مصرف می‌کنم البته فعلا یک ماهه

خخخخ متفورمین بعد از سه ماه خوردن تازه ماه بعدش جواب میده چقد هولی عزیزم انشالله زود نتیجه بگیری به تغذیت برس پیاده روی سبک استرس کم میوه و سبزی زیاد هم خودت هم شوهرت مولتی پریناتال هم بخور رحمت آماده میشه و اسید فولیک