2821
2789
عنوان

اداره پست🤦🏼‍♀️

92 بازدید | 12 پست

پنج شنبه بستم اومد نتونستم تحویل بگیرم 

رفت ادارع پست 

پست تا چند روز تو اداره بمونه برگشت میخوره ؟

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

تا دو سه بار میارن برات معمولا

نه همون یکباره، دو تا سه روز کاری تو اداره پست نگه می‌دارند که با مدرک شناسایی بره تحویل بگیره

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا دو سه بار میارن برات معمولا

ن زنگ زدم پستچیه گفت نمیارن🤦🏼‍♀️

منم امروز نمیتونم بگیرم

فردا میتونم برم اداره 

ولی میترسم برگشت بخوره 

آژانس میتونه بره بگیره ؟مشخصات بدم بهش؟

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

معمولا تا دو بار باید پست چی بیاره براتون 

اگر دفعه دوم هم نبودی دیگه خودت باید بری بگیری 

بسته هم فکر کنم یه هفته تا ده روز میمونه تو پست 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نه همون یکباره، دو تا سه روز کاری تو اداره پست نگه می‌دارند که با مدرک شناسایی بره تحویل بگیره

واسه من که سه بار اوردن و دفعه سوم تحویل گرفتم. جاهای دیگه رو نمیدونم

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

استارتر من هروقت بسته ای میومد که خونه نبودم فرداش باید تا شوش برم که بگیرم،کلا دو سه روز نگه میدارن،و تا ساعت دو هم بیشتر باز نیست

ببین پست منطقه شما کجاست،برو بگیرش 🤦‍♀️

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
استارتر من هروقت بسته ای میومد که خونه نبودم فرداش باید تا شوش برم که بگیرم،کلا دو سه روز نگه میدارن ...

🤦🏼‍♀️      اداره پست به ما دوره 

الان یروزه تو ادارهدپسته امروزم نمیتونم برم بگیرم میشع دوروز 

خدا کنه برگشت نزنن تا من فردا برم بگیرم😕

واسه من که سه بار اوردن و دفعه سوم تحویل گرفتم. جاهای دیگه رو نمیدونم

خوش به حالت، منو که یه بار آوردن سریع زنگ زدن که نبودی برگشتیم دو روز وقت داری بیای ببری،دسته چک بود و چون ب نام من نبود راحت یک هفته اومدم و رفتم، اما چون میدونستن که میام و پیگیرم به همون جای اول نفرستادن

🤦🏼‍♀️      اداره پست به ما دوره   الان یروزه تو ادارهدپسته امروزم نمیتون ...

نه سه روز کاریه ،همون روز رو هم حساب نمیکنن،فردا برو

اخ گفتی به منم خیلی دوره با دو لاین ماشین میرفتم

به آژانس بگم بره بگیره با مدرک شناسایی 

اوکیه؟

چون لعنتیا به جای مریدی نوشتن فریدی🤦🏼‍♀️

به آژانس بگم بره بگیره با مدرک شناسایی  اوکیه؟ چون لعنتیا به جای مریدی نوشتن فریدی🤦🏼‍♀️

نمیدونم

نه سه روز کاریه ،همون روز رو هم حساب نمیکنن،فردا برو اخ گفتی به منم خیلی دوره با دو لاین ماشین م ...

خیلی بده😕

2824
2823
2791
2779
2792