دوستی داریم تا دوستی عزیز دلم...اولا دوستی بهترین کار قبل ازدواجه...اگه درست بری جلو انقدر شناختت عالی میشه ک دیگه نگاه کنی میفهمی تو سرش چیه...دوستی بهتر از طلاقه...ولی یه پسر درست حسابی با خونواده و چشم پاک...وقتی بگی باید به مادرم یا حتی برادرم بگم رابطمونو و هر جا بریم در جریانش بزارم...تازه خوشش هم میاد وگرنه اگه آدم عوضی باشه دمشو میزاره رو کولش فرار میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جواب منو نتونستین بدین و توجیج کنین ،معلومه چقدنیتتون پاکه ک تو سایت زنونه این
من خانواده دنبال کیس مناسب هستن ولی خدایی تاالان قسمت نشده خودشون میگن خودت دنبالش باش منم هنیشه سرکارم گاهی میام سایت دیگه گفتم فضای مناسبیه شاید کسی مناسبم پیدا بشه و یک علت دیگه اینکه اینجا بعضی تاپیک ها کسب تجربه زندگی میشه خدایی عالیه تجربیات دیگران یاد بگیری در زندگی خودت بکار ببری و اینکه با روحیات خانم بیشتر آشنا میشی جز این چیزی نیست دلیلم
قانع نشدم ،ازنظرمن ادم مذهبی با کسی ک ادعای مذهبی بودن میکنه فرق داره چون اینجا خانما بیشتر مسائل خ ...
سختگیرین دیگه ابجی🙏☺️خود سایت اجازه داده ماهم عضو بشیم بستگی به مدل استفاده داره از سایت من جز این دلیل هام چیز دیگه ای نیست دیگه چی بگم قانع بشید بازم قابل احترامه نظرتون حق میدم مجازی خیلی سخته اعتماد ولی به خدا همه یجور نیستن البته هرچی بگم فایده نداره پس احترام میزارم به نظرتون 🙏🙏🙏🙏🙏