2777
2789
عنوان

🥺هققق

299 بازدید | 8 پست

اونقدر حالم بده و کلافم که حتی نمیتونم بخوابم..نمیتونم مرتب کنم وسایلمو...کارام جمع شده.حس بدی دارم..حوصله هیچیو هیچ کسو ندارم که ندارم..

😭

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

منم همینجوریمممم هی

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲.....https: //s8.uupload.ir/files/img_3569_mwue.jpeg...خخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازع من جیشم دارم‌جون ندارم برم😐😐

💎👑دنیا رو داری!؟     یه نازنین مثل نازنین من نداری هیچی نداری💎✨🌍                                                                      ✨🌍دنیام تو چشمات خلاصه میشه💙S💙                            ماه ناز عاشق دوستاشششه❤🤙🏻

اوضاع چطوره ؟ 

خوب پیش می‌ره ؟ 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
اوضاع چطوره ؟  خوب پیش می‌ره ؟

نه...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

نه...

تو قلب قشنگی داری 

فک می‌کنی همه مثل خودت هستن 

ولی اینجور نیست.‌

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
تو قلب قشنگی داری  فک می‌کنی همه مثل خودت هستن  ولی اینجور نیست.‌

اره مرسیی از لطفت..همه ادما رو نباید با چشم دل خودنون ببینیم

اما حل شد