2777
2789
عنوان

شوهرم

131 بازدید | 14 پست

خانما شوهرم خیییلی صبوره..

کُند عمل میکنه..مثلا اگه قصد خرید چیزی روداشته باشیم‌ چندروز طول میکشه تا بخریمش..

خیلی ریلکس...

توی کارش البته نه چون اونجا سرعت عمل داره..

مثلا اگه بخواد برای من هدیه بخره میره بازار چیزی روکه میخواد پیدا نمیکنه بعد ریلکس دوباره هفته بعدش میره ..

ازنظر اخلاقی مرد خوبیه ولی این موردش اذیتم میکنه..

عقدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ تو ادم پر جکب و جوشی هسی ب نظرم جداشو اگ هم اخلاقش و اصلا دوس نداری خودم از ادمای ریلکس خوشم میاد

نه منظورم جداشدن نیست..

اخلاقش خوبه ..من خودمم صبورم ولی شوهرم دیگه خیلی..

اگ تو ادم پر جکب و جوشی هسی ب نظرم جداشو اگ هم اخلاقش و اصلا دوس نداری خودم از ادمای ریلکس خوشم میاد

عزیزم

ادما قرار نیست کامل باشن تا بتونن همسر خوبی، باشن

این مساله اونقدم سخت نیست که بخواد جدا بشه

میدونی همسر من باید اجبار بالا سرش باشه تا ی، کاری رو انجام بده

دقیقا همسرمنم اینجوری..

باید بهش بگم تا بدونه وانجام بده...

مثلامن ازقبل وضو میگیرم بعد آماده میشم که اذان گفت سریع نماز بخونیم وبریم بیرون بعد تازه ریلکس میره وضو میره

دقیقا همسرمنم اینجوری.. باید بهش بگم تا بدونه وانجام بده... مثلامن ازقبل وضو میگیرم بعد آماده میشم ...

🥺🥺منم دیروز باهاش قهر بودم سر این موضوع بهش، گفتم مسیولیت پذیر نبودی چرا اومدی منو کشیدی تو زندگی بی، برنامه خودت

بعد از دیروز تا امشب بکوب کاری، که باید انجام میداذ و دو هفته بود امروز، فردا میکرد رو انجام داد

گفتم پس، ببین میتونی نمیخوای، انجام بدی

🥺🥺منم دیروز باهاش قهر بودم سر این موضوع بهش، گفتم مسیولیت پذیر نبودی چرا اومدی منو کشیدی تو زندگی ...

الان پشیمونی ازانتخابت؟

اگه برگردی به عقب چی کار میکنی؟

الان پشیمونی ازانتخابت؟ اگه برگردی به عقب چی کار میکنی؟

نه اصلا

بازم انتخابش میکردم

ادم کاملی وجود نداره 

منم شوهرمو با تمام خوبی و بدیاش دوست دارم 

من باید خودم رفتم تو زندگیش عادتش بدم کارارو پشت گوش نندازه 

اولین کاری ام ک باید بکنم اینکه خودم برنامه ریزی داشته باشم و سر تایم کارامو انجام بدم و بهش القا کنم بدون برنامه ریزی و این بیخیالی شدیییدا بهم اسیب میزنه و روحیمو بهم میریزه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

الویت الف

عسل098123 | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز