2777
2789
عنوان

کمک🙏🏻💔

48 بازدید | 4 پست

احساس گناه میکنم

خیلی وقته انگار خدا رو از خودم روندم

فکر میکنم خدا دوستم نداره

دلم میخوااد فقططططط بمیرم

از خدا خجالت میکشم ازش

هر وقت چیزی میشه میدکنم کار اشتباهیه کار بدیه ولی خب وقتی میرم سمت اون کار وسطاش ک میبینم ب هیچ دردی نمیخوره الکی وقتم داره میره ولش میکنم

احساس گناه میکنم

میخوام توبه کنم میخوام سونگند بخورم میخوام عهد ببندم ولی میگم شاید عهدمو شکستم نمیخام جلوی خدا  بیشتر از این شرمنده بشم

نمیدونم چیکار کنم اصلاااا

یکی کمکم کنه لطفااا

بحث خیانتو،دخترِ خرابو اینا نیست اصلااا،ربطی به اینا نداره چیزیه ک فقط خودم میدونم

هر کسی مخواد بیاد

بگه نمیدونم،دعا کن،اینجوری کن اونجوری کن چرت و پرت بگه لطفا نیاد چون من فقط دنبال راه حلم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این ک احساس گناه میکنی ازکاری ک واقعا گناهه خودش خیلی خوبه. خدا دوست داره و بهت نظرکرده ک فکرتوبه رو انداخته توسرت و مطمئن باش اگ اراده کنی میتونی ترک گناه کنی و پاک بشی ،برو ی جای مقدس مث مشهد یااگ نمیتونی قم(بلیط رفتوبرگشتش با قطار کلا ۱۴۰۰۰تومنه)یا شابدالعظیم و اونجا توبه کن وحتما سعی کن نمازاتو بخونی و بخاطر ی امام ک دوسش داری چله برداری مثلا بگی من فلان گناهو بخاطر امام حسین ۴۰روز انجام نمیدم و انجام ندی ،مطمئن باش اگ اینکارارو کنی خیلی اتفاقات خوبی تو زندگی برات میفته

بفکر آینده و بچتم باش و خودتو از منجلاب گناه نجات بده.

ذ‌کر استغفار استغفرالله ربی واتوب الیه خیلی کمکت میکنه زیادتکرارکن درروز گناهاتو میشوره میبره،ی صلوات شماربگیر ذکرزیادبگو صلوات زیاد بفرس ولی حضورذهن داشته باش موقع ذکرگفتن ،سعی کن باوضوباشی همیشه   بحث حجاب و چادرم خیلی میتونه بهت کمک کنه ⚘من مطمئنم تو دل پاکی داری و خداام خیلی دوست داره و حتمامیتونی تغییرکنی. اینم بدون خدا چندبراررر از مادر خودادم مهربوتره و بخشندس. ببخش زیادم حرف زدم ولی لازم بود⚘⚘