2777
2789
عنوان

سورپرایز😍😎

148 بازدید | 16 پست

سورپرایز بارداریاتون چطوری بوده

چطور ب همسرتون گفتید 

همه خانواده ها جمع شن خونمون بگم بهتره با کیک ک مثلا عکس نینی روشه ی همچین چیزی 

یا اول ب همسرم بگم!؟🤔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای فک کن ۲۰ نفر خونتونن یهو بگی من حاملم😂😂😂😂😂 چجوری روتون میشه

ازین جشنای تعیین جنسیت ندیدی مگه خو

دهن ب دهن بپیچه بهتره یا خودمون بگیم؟! 😂😎

وای فک کن ۲۰ نفر خونتونن یهو بگی من حاملم😂😂😂😂😂 چجوری روتون میشه

واااای من یه جا میخوندم میگفت خالم خجالتی بوده میخواستن تو جمع اعلام کنن روش نمی‌شده 

شوهرش اومده کار خالهه رو راحت کنه دست انداخته دور گردن زنش بلند گفته ما حامله ایم😐😐😐😐😂😂😂😂تو جمع ناموصا سخته😔😂

ازین جشنای تعیین جنسیت ندیدی مگه خو دهن ب دهن بپیچه بهتره یا خودمون بگیم؟! 😂😎

اون تعیین جنسیته این اعلام بارداریه 

زمین تا زیر زمین فرق دارن

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
واااای من یه جا میخوندم میگفت خالم خجالتی بوده میخواستن تو جمع اعلام کنن روش نمی‌شده  شوهرش او ...

وای خدایا منو بخور این چ سمی بووووود😂😂😂😂😂 نمیدونم ولی من خیلی خشکم اصلا تا این حد وا نمیدم جلو فامیل

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
وای خدایا منو بخور این چ سمی بووووود😂😂😂😂😂 نمیدونم ولی من خیلی خشکم اصلا تا این حد وا نمیدم جلو ...

من که اصن جلو فامیل ظاهر نمیشم 

سالی یه بار😑😂

اون بیچاره هام از من نا امید شدن همون یه بارم  فک میکنن الان الهه‌ی مقدسات اومده خونشون، خودشونو میکشن برام مخصوصا عمه هام😔😂ولی من بدتر معذب میشم😐😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز