2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم

364 بازدید | 11 پست

سلام خانما

من تقریبا نزدیک 3 ماه میشه که تو فضای مجازی با ی پسره (سینا)دوست شدم از همون اول قصدم جدی نبود باهاش فقط برای سرگرمی دوست شدم باهاش بعد از ی مدت بهم گفت دوست دارموقصدش جدیه ولی من دلم منم حرفاشوباورنمیکردم و میگفتم چ جوری میشه ک آدم ب همین زودی عاشق یکی بشه آخه من دلم پیش کس دیگ ای بود همون اولم به (سینا)گفتم من کس دیگ ای رو دوست دارم همون روزای اول دوستی مون وقتی عکس (حسامو)بهش نشون دادم کلی از ش ایراد گرفت آخه واقعا حسام ی پسر خیلی معمولی و سطحش خیلی از من پایینتر ولی خب من عاشقشم حتی مطمئنم اگ حسام بیاد خواستگاری مامان و بابام نمیزارن و بعد...

سینا بعد از اینک کلی حسامو مسخره کرد سعی میکرد که خودشو توی دلم جا کنه ولی من حتی هنوزم دلم پیش حسامه حتی دوستامم گفتن ک سینا خیلی بهتر ازحسامه ولی خب سینام خیلی اذیتم میکنه خیلی خیلی حساسه و همش قسمم میده ک بگم من باکسی جز اون نیستم و با حسام رابطه ای ندارم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عکس شو نو بزارم بگین کدوم بهتره؟

بزار

💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼

وقتی و مامانو بابام فهمیدن به سینا پیام دادم که ما دیگ نمیتونیم باهم باشیم سینا کلی التماس کرد که باهاش بمونم ورابطه رو تموم نکنم منم دلم سوخت واسشوموندم سینا گفت با خانواده ت صحبت میکنم ولی من دلم پیش کس دیگ س چیکار کنم ؟؟

مثلا یکی از رفتاری سینا این طوریه ک اگ ی دقیقه آن باشم ولی بااون چت نکنم کلی باهام دعوا میکنه ک آره داری باکی چت میکنی کلی چرت و پرت بهم میگه و همش بهم شک داره بااین ک من واقعا کاری نمیکنم 😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز