2821
2789
عنوان

جاری

207 بازدید | 15 پست

دارم جاری دار میشم ....من عروس اولم .اول  دومی برام مهم نیست فقط گقتم که بدونید عروس دیگه ای ندارن خانواده همسرم . برام مهمه یه جور رفتار کنم که باهم بد نباشیم مثل دوتا دوست معمولی  نه بیشتر نه کمتر ولی من کلا بی تجربه ام اگر تجربه ای دارید و چیزی بلد هستید که بدردم بخوره بهم بگید چطور رفتار کنم ؟اصلا باهاش چطور باشم بهتره؟نمیخوام مثل اول عقدم دست گل به آب بدم از روی بی تجربگی ....راهنماییم کنید ‌‌‌...

رازهاتو بهش نگو فاصله رو رعایت کن تو خوب باش اگ دیدی جنبه اش رو نداره فاصله بگیر

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من جاری کوچیکم دوتا بزرگتر ازمن هستن .... خیلی خوبیم باهم اما من کلا دوری و دوستی و میپسندم حتی باخانواده خودم ...هرچندماه یک بار درحد یه وعده باهمسرم میریم یااونا میان و خییییلی هم احتراممون حفظ میشه و خوش میگذرونیم....کلا تو این ۷ سال ازدواجم دوسه سال عقد بودم نزدیک ۵ ساله خونه دارم ...فقط دوسه بار باجاریام تنها شدیم یا بازار رفتیم 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

اصلا در مورد مسائل خصوصی زندگیت باهاش حرف نزن  باهاش درد دل نکن پیشش از شوهرت و رابطتون تعریف نکن 

و همچنین فامیل شوهرت خلاصه فاصله رو  رعایت کن البته که این فاصله نه تنها واسا جاری حتی واسه خواهر هم باید رعایت شه

واسه صحبت باهاش از چیزای دیگه بگو بخند نکات منفی اخلاق برادر شوهرت رو پیشش نگو

اصلا تو مراسم و خرید و اینا دخالت نکن،،نا خودآگاه اون الان مورد توجه هست پس شاید سختت بشه ولی درک‌کن،،خرید کردن نکاه کن و فقط بگو مبارکه‌و چقدر قشنکه ،،فامیل شاید بخوان تحریکت کنن ولی با لبخند بگو اونم مثل خواهر من،،حتما با لقب خانوم یا جون صداش کن،،برادر شوهرت رو هم اقا خطاب کن،،،همه بهت حساس میشن و فکر می‌کنن الان ناراحت میشی پس خودت رو شاد نشون بده البته تابلو نه،،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم عروس همون لحظه های اول خودشو نشون میده ولی سعی کن اروم اروم نزدیک شی توی مراسما دخالت نکنی درباره کسی باهاش حرف نزنی نصیحت نکنی .....کارایی که بخودت مربوطه ارو درست انجام بدی و پیش شوهرت دربارش چیزی نگی و پیش خانواده همسرت ...... پاگشا کردی ساده بپز و ساده باش چون روابطتان براساس روز اول تعیین میشه

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
اصلا تو مراسم و خرید و اینا دخالت نکن،،نا خودآگاه اون الان مورد توجه هست پس شاید سختت بشه ولی درک‌کن ...

حقیقتش از این میترسم که خدایی نکرده حساس بشم و حساسیت نشون بدم چون من خیلی همه چی تو چهرم معلومه ...هم استرس دارم هم میترسم ....الهی همه جوونا خوششون باشه ....

حقیقتش از این میترسم که خدایی نکرده حساس بشم و حساسیت نشون بدم چون من خیلی همه چی تو چهرم معلومه ... ...

طبیعیه ولی بدون اونم به دوره تو بورسه بعد عادی ‌‌‌‌‌‌‌می پس تحمل کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.