2777
2789
عنوان

خواستگار ...💐👰🏻🤵🏻

254 بازدید | 10 پست

من یه دختری ام که تو فامیلی بدنیا اومد که اصلا زیاد پسر ندارن . نه تو فامیل پدری نه مادری از عمو ودایی.. های خودم همه چندتا دختر دارن 😳 از عمو دایی و خاله های مادرپدرمم هم همه چندین تا دختر دارن فقط . مهدکودک دخترونه مدرسه دخترونه دانشگاه دخترونه محل کار دخترونه . خلاصه هیچ پسری از ۴۰ کیلومتریم تاحالا رد نشده واقعا چقد بدشانس بودم . آدم به جنس مخالفش جذب میشه هرطرف نگاه میکنی پر از دخترای مختلفه 😒😒😒😒😑😑😑😑 چقد کسل کننده س واقعا . تازه هر دوست و همکار از پدرمم که میاد ۴ تا دختر داره . از همسایه هامون چه قدیمی چه جدید تاحالا ینفر پسر نداشته . تنها دختری که خواستگار نداره منم 😑😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداسرت 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یکی هست کلا ی خواستگار داشته ولی عالی بوده و با همونم ازدواج کرده

غصه نخور خدا بزرگه💛

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

منم خواستگار نداشتم تاحالا..29 سالم داره میشه شاغلم همکار و همکلاس مرد زیاد داشتم آدمهای زیادی بودند که منو می‌شناختند ولی خبری از خواستگاری نبوده هیچ وقت..زیاد مهم نیست برام نمی‌دونم چرا

منم خواستگار نداشتم تاحالا..29 سالم داره میشه شاغلم همکار و همکلاس مرد زیاد داشتم آدمهای زیادی بودند ...

من هم همکلاسیام دخترن هم در آینده همکارام . معلمم

منم خواستگار نداشتم تاحالا..29 سالم داره میشه شاغلم همکار و همکلاس مرد زیاد داشتم آدمهای زیادی بودند ...

واقعا چرا

پیشنهادم نداشتی ینی

اخلاقت چجوریه 

خدتو میگیری؟

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹