2777
2789
عنوان

همه چی تموم شد....

284 بازدید | 26 پست

بالاخره گفتم تموم کنیم چون نمیتونم مثل خیلیا که دوستن و سال ها منتظر میمونن باشم.

سختمه واقعا که باشش و نداشته باشمش و کنارم نباشه تا چندسال دیگه هیچی معلوم نیس 

از یه طرفم بشدت تا گفتم کات پشمیون شدم ولی دیگه همه چی تموم شد دیگه فکر نکنم بیاد چون ازین دعواها زیاد کردیم اونم همیشه من مقصر بودمو اول شروع کردم بخاطر رسیدن یا نرسیدنمون بهم .قصدش ازدواجه ولی میگه چندسال دیگه

منم نمیتونم واقعا چون هم تا اونموقع بیشتر دوسش خواهم داشت هم صد در صد رومون از همه لحاظ اونموقع توی روی هم باز میشه و کلی چیزای دیگه یا شاید اصلا اون دیگه نخوادم تا اونموقع ازم سیر بشه هر چیزی تا چندسال دیگه ممکنه حالا آره بعضیا بعد چندسال بهم میرسن ولی خیلیام هستن نه تنها بهم نمیرسن که پسره حتی اگه خوب هم باشه ممکنه ول کنه بره بعد دختره میمونه با کلی عذاب وجدان و ناراحتی. چیکار کنم از سرم بیفته😔 

از الان پشیمون شدم با اینکه بهتره جدا شم ازش چون فعلا خواستگاری بیا نیس شرایطشو نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ حس بدی واقعا 

کسی رو ک دوس داری خودت بهش بگی برو .‌‌..

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نمیخوام همجنسمو تخریب کنم ولی وقتی شرایط ازدواج نداشته نباید با هدف ازدواج میومده جلو .شمام نباید قبولش میکردین.ازدواج خیلی سخت شده.هم خوده ازدواج هم مراحل بعدش که سختره.

چ حس بدی واقعا  کسی رو ک دوس داری خودت بهش بگی برو .‌‌..

دقیقا حس خیلی بدیه دو راهی سختیه... 

دوسش دارم اونم داره ولی خب قطعی نیس هیچی... میترسم بعدا ضربه بزرگ‌تری بخورم

نمیخوام همجنسمو تخریب کنم ولی وقتی شرایط ازدواج نداشته نباید با هدف ازدواج میومده جلو .شمام نباید قب ...

دقبقا اصلا من به ازدواج فکر نمی‌کردم اون اول گفت نباید وقتی شرایطش نداشت اسمشو میورد که منم دلم گرم بشه بعدش بشه نمیشه حالا حالا ها

دقیقا حس خیلی بدیه دو راهی سختیه...  دوسش دارم اونم داره ولی خب قطعی نیس هیچی... میترسم بعدا ض ...

تو چقد منی 😐

ن دل موندن داری ن پای رفتن 🚶🏻‍♀️

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○