2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه علامتی داریدبگیدلطفا؟

من چندبار تجربه کردم،آدم حس جنون یا دیوانگی بهش دست میده ،حس میکنه از کنترل خارج شده،لرزش بدن،تپش قلب،حالت تهوع،بیقراری،سرد شدن دست و پا هم از علائم دیگه ای بود که داشتم

چه علامتی داریدبگیدلطفا؟

من ریپ کردم ک هم شما ببینید هم استارتر

ببینید خیلی متفاوته

بعضیا وحشتناک تجربه میکنن بعضیا متوسط بعضیا خفیف

یه عده حتی نمیتونن دیگ از خونشون برن بیرون از ترس

من دوران دبیرستان دچارش شدم متاسفانه تشخیصم نمیدادن دکترا و منو همش پاسکاری میکردن نوار قلب و ازمایش و قرصای متنوع

تا اینکه یه روز با مشاور مدرسه صحبت کردم گفتم من اینطوریه حالم برگشت گفت تو پنیک داری تشخیص ندادن

بعد دیدم راست میگه

همشم سر استرس و اضطراب بود

دستام به شدت یخ میکرد

میلرزید

قلبم درد میکرد

یا قفسه سینم درد میکرد

تنگی نفس میگرفتم

عرق سرد داشتم

چند وقته دوباره سر استرس زیادم برگشته

منتها خفیف تر

نفس تنگی و یخ زدن شدیددددد دستام رو دارم

و همینطور عرق سرد

قلبمم بعضی مواقع تیر میکشه یا قفسه سینم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من ریپ کردم ک هم شما ببینید هم استارتر ببینید خیلی متفاوته بعضیا وحشتناک تجربه میکنن بعضیا متوسط ب ...

من اون چندباری که تجربه کردم مجبور شدم برم سرم آرامبخش بزنن 

من اون چندباری که تجربه کردم مجبور شدم برم سرم آرامبخش بزنن 

چیزی ک من تجربه کردم این بود

قرص دوا اینا هیچی فاییده نداشت

فقط زمانی رو به بهبود رفتم ک استرس رو گذاشتم کنار کم کم

یعنی کمتر گریه کردم

غصه خوردم

استرس دادم به خودم

خیلییی بده خیلیی

خدا برا هیچکس نیاره

حالا خداروشکر پنیک مشکلی جسمانی نیست ک بگیم قلب یا ریه یا هرکجا مشکل داره

استرس خیلی سمه 

کلی مریضی میاره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

من ریپ کردم ک هم شما ببینید هم استارتر ببینید خیلی متفاوته بعضیا وحشتناک تجربه میکنن بعضیا متوسط ب ...

ممنون عزیزم 

ببنید من ۵سال پیش سراسترس ک داشتم اولش بااه شروع شدهی سعی میکردم نفس عمیق بکشم پشت هم میومدمیرفت کمکم دردقفسع سینه شذیدپیداکردم وتنگی نفس  که بعدغذاوموفع خواب خیلی بدتر میشد ولی دایمی بود درست ۵سالع ک من شبانه روزی دردقفسع سینه دارم تنگی نفس وضریان قلبم بالامیره 

ولی قفل شدن فک روخیلی کم تجربه کردم فقط علایمم همیناست مخصوصا ضریانم ک یالامیره وحشتناک تربن قسمتشه 

درکل من دردای بدنی زیاددارم ولی ندیدم کسی مدام در داشته باشه احساس فشارودرد توقفسه سینم ازاونورم کتفم دردمیکنه بیچاره شدم

وخدایی که بشدت کافیست