2777
2789

توهم برای سلامتی مادرم بفرس  سه تا فرستادم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا خودت نمیفرستی؟

خودم میفرستم ولی به  دعا کردن دیگران در حقم خیلی اعتقاد دارم من چیزی زیادی نخاستم ازتون میتونستید نفرستید ولی دلم شکست با این پستتون

چشم عزیزم لن شالله همیشه سالم وسلامت باشن

مرسی گلم  بی بلا❤  ، خدا عزیزاتو حفظ کنه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خودم میفرستم ولی به  دعا کردن دیگران در حقم خیلی اعتقاد دارم من چیزی زیادی نخاستم ازتون میتونست ...

قصد بدی نداشتم

همینجوری پرسیدم

ببخشید🙏🙁

این کاربری واگذار شده🌷دختر_13 ، lovely_birds و عاشق_پرنده_هام سابق هستم🌷 هزار بار تعلیقم کنید بازم میام🌷
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز