2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم؟

81 بازدید | 6 پست

من یک دوست داشتم توی دانشگاه خیلی اوایل با هم خوب بودیم به خدا هیچ کس رو اندازه نامردش دوست نداشتم بعد یک مدت رابطمون خراب شد شروع کرد به مسخره کردن من و توهین و از اینجور چیزها البته من گه گاهی جبران میکردم کاراشو رابطمون خراب شد رفت...

تا همین چند وقت پیش بهم پیام میداد و احوالپرسی و اینا .الان ۴ ماهه پیام نمیده دیگه...دلم پوکیده براش همش گریه میکنم توی خواب میبینمش.همیشه اون بهم پیام میداد و ابراز احساسات میکرد بهم الان دیگه نیستش 

دوست دارم بهش پیام بدم حداقل تکلیف ام رو مشخص کنم همه چیز رو تموم کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولش کن ارزش نداره فک کردم نوشتی هیچکسو اندازه نامزدش دوست نداشتم🤕

نه 

آخه از فکرش در نمیام 

دختره نمیدونم چرا فکر کردن پسره 

من خیلی به روابط دوستی اهمیت میدم 

نه  آخه از فکرش در نمیام  دختره نمیدونم چرا فکر کردن پسره  من خیلی به روابط دوستی ...

وقتی بهت توهین کرده بازم میتونی باهاش دوست باشی؟🙄من که اصلا اینجوری نیستم غرور خودم از روابطم برام مهم تره البته مهم اینه ک کی باعث شد اینجوری دوستیتون خراب شه اگه شما شروع کننده بودی بهش پیام بده اگه ن که ولش کن

وقتی بهت توهین کرده بازم میتونی باهاش دوست باشی؟🙄من که اصلا اینجوری نیستم غرور خودم از روابطم برام ...

نه خودش شروع کننده بود اومد گند زد به همه چیز 

منم مغرورم هیچ وقت بهش پیام نمیدم همیشه اون پیام میده و اینا ولی نمیدونم چرا چند وقته از فکرش درنمیام دارم دیوونه میشم 

چند وقت پیش بهم پیام داد بیا دوباره دوست شیم همش بی محلی کردم بهش اینم دیگه پیام نمیده