2777
2789
عنوان

لاغری شکم

118 بازدید | 10 پست

خانما من بقیه اندامم خوبه نمیخام لاغر بشن واسه اینک فقط شکمم اب بشه چیکارکنم؟رژیمم ک میگیرم سریع باسنم کوچیک میشه که نمیخام کوچیک بشه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ نگو منم شکم گنده دارم 😥😥

من خیلیم بزرگ نیس اما دارم

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
مشکل بیشتر خانوما اینه مث من..منکه از ماه دیگه میخام برم باشگاه ورزش شکم و پهلو

من بدنسازی میرم

هرچی بیشتر بتونی بهتره از کم شروع کن

میزدم قبلا روزی ۲۰۰ اینا 

خانما ، حواستون باشه !توی اینجور تاپیکا کاربر شکمووووو،(کاربری که توی اسمش ۵تا واو داره)میاد و درخواست میده و خودشو مربی فیتنس معرفی میکنه و میگه حرکات ورزشی و ماساژ میدم که شکمت فیت بشه !اما گولشو نخورید ، کلاهبرداره!!! من گولشو خوردم ، اما همین که پولو براش واریز کردم رفت و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نکرد ، دریغ از یک برنامه ی ماساژ یا حتی یکبار پیگیری !!! صرفا جهت اطلاع گفتم ،حواستون باشه گولشو نخورید شاید کاربری های دیگه ای هم داشته باشه!

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱