2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موقعش کیه پس

فقط خدا میدونه عزیزم چون خودش زمانش رو تعیین کرده من بر اساس تجربم بهت گفتم انقدر نذر میکردم و چله زیارت عاشورا و هرچی بگی میخوندم ولی هیچ تاثیری نداشت منم بی خیال شدم و خودم و زندگیم رو به خدا سپردم هرچی خودش صلاح بدونه 

ان شاءلله بخت شما به زودی باز بشه و خوشبخت بشی 

من واقعا به این نتیجه رسیدم برای هیچ چی نباید خیلی اصرار کرد 

نه خب از اول باید با پسری ک قصد ازدواج داره دوست بشه اون خودش میاد 

اوه حالا از کجا ی همچین پسری پیدا کنه دیگ انقد باید بگرده و دوس بشه تا بین این همه پسر یکیش قصد ازدواجی باشه

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹
فقط خدا میدونه عزیزم چون خودش زمانش رو تعیین کرده من بر اساس تجربم بهت گفتم انقدر نذر میکردم و چله ز ...

من تا حالا از خدا نخواستم

اما حالا از خدا یه بخت خوب میخوام

چرا عزیزم

الان من ۲۱ سالمه ولی هیچ وقت زندگی نکردم همیشه گیر های سختی بوده همه چی توی زندگیم برام زهر بوده هر شب مامان بابام ناراحتم میکنن منو از خودشون نمیدونن یه جوری رفتار میکنن که رو دستشون موندم خوب خواستگارم ندارم اما تا هر کیو میبینن میخوان منو بندازن بهش با اینکه خیلی دختر درس خون و حرف گوش کنیم 😪هر کی بالاخره یه سرنوشت سگی ای داره دیگه ببخشید ها چند وقت پیش ها به من میگفت ح رومزاده

من خداو قدیسم ولی یهو دیدی با ابلیسم🙂😈
الان من ۲۱ سالمه ولی هیچ وقت زندگی نکردم همیشه گیر های سختی بوده همه چی توی زندگیم برام زهر بوده هر ...

صبور باش

و درست رو بخون تا یه دانشگاه خوب قبول شی و از این طریق ازشون دور شی

من تا حالا از خدا نخواستم اما حالا از خدا یه بخت خوب میخوام

خب این خیلی خوبه عزیزم همه دختر پسرا باید از خدا بخوان همسر خوب و زندگی خوب نصیبشون بشه دعا کردن خیلی خوبه خدا هم مطمئن باش دعامون رو برآورده میکنه ولی به وقتش