2777
2789
عنوان

لنفو تراپی

3367 بازدید | 36 پست

سلام خانوما کسی بوده تا حالا لنفوسیت تراپی کرده باشه؟نتیجه داده؟ آپکای  من ۱۶ هس  

اگر تجربه دارید بگید لنفوسیت تراپی بهتره یا سرم و پردنیزولون

چیه عزیزم

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لنفو کردین؟

نه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

اصلانمیدونم چی هست

بمن هم تازه گفتن انجام بدم، البته مال شما باز خوبه ۱۶ هس مال من ۹.۵ منکه سرچ میکردم چند نفری نتیجه ...

شما کدوم شهر هستین؟من تبریزم دکتر جواد احمدیان هس. یه جلسه لنفو کردم دیگه ادامه ندادم . دکتر زنانم گفت باردار شو بهت پردنیزولون میدم منم فعلا بهش اعتماد کردم 

شما کدوم شهر هستین؟من تبریزم دکتر جواد احمدیان هس. یه جلسه لنفو کردم دیگه ادامه ندادم . دکتر زنانم گ ...

منم پيش ايشون رفتم، دكتر زنانم گفتن انجام بدم

از ي دكتر ديگه هم پرسيدم گفتن انجام بدم

مال من ٩.٥ هست

شما کدوم شهر هستین؟من تبریزم دکتر جواد احمدیان هس. یه جلسه لنفو کردم دیگه ادامه ندادم . دکتر زنانم گ ...

البته ي دكتر زنان ديگه بهم گفت تست ژنتيك هم بايد بدم.

و سرم آي وي آي جي هم بزنم

منم دوبار سقط داشتم ولي هردو كمتر از ٨ هفته بود

بشما گفتن طبيعي باردار شو وبعدش قرص بدن؟

البته ي دكتر زنان ديگه بهم گفت تست ژنتيك هم بايد بدم. و سرم آي وي آي جي هم بزنم منم دوبار سقط داشت ...

دکتر زنانتون کیه؟بله گفتن طبیعی باردار بشم به محض بارداری پردنیزولون و شاید هم سرم بدن

البته ي دكتر زنان ديگه بهم گفت تست ژنتيك هم بايد بدم. و سرم آي وي آي جي هم بزنم منم دوبار سقط داشت ...

وقتی سرم ای وی ای جی میدن دیگه لنفوسیت تراپی برای چیه؟؟دکتر احمدیان همه رو برای خودش موش ازمایشگاهی کرده همه رو بدون استثنا لنفوتراپی میگنه

وقتی سرم ای وی ای جی میدن دیگه لنفوسیت تراپی برای چیه؟؟دکتر احمدیان همه رو برای خودش موش ازمایشگاهی ...

دكترم حمدي، اونكه گفت لنفوتراپي رو انجام بده بعدا بيا پيشم

سرم بخاطر cd فاكتورهاس

من شنيدم بعضيا دوتاشم انجام دادن

جالبه كه دكترااين ازمايش تو همون سقط اول ندادن كه ادم دوباره درگير سقط دوم نشه