2777
2789

شوهرم دو هفته یبار میگه برو خونه بابات من نمیتونم یخچالو پر کنم 

پدر من خودش حقوقش ۶-۷ تومنه ۳ نفرن 

من برم اونجا بچم خوراکی میخواد یه چیزی میخواد... نمیتونم توو این شرایط دو هفته یبار برم ۴_۵ روز بمونم که

دیگه خسته شدم ازینکاراش

الان چندروزم هی شوهرم ب من میگه ۵ تومن میخوام 

منی ک خونه دارم ۵ تومن از کجا بیارم ک هی میگه به من 

بگید چیکارش کنم

۵ ماه اینجوری شده

شرایط سرکار رفتن تا دو سالگی دخترم ندارم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

خاک بر سر بی غیرتش...

چقدر مردها وقیح شدن!!!

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

پناه بر خدا

از زن خانه دار پول میخواد😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

انشالله حال زندگیت خوب شه عزیزم ببخشی فضولی میکنم ولی یه پیج دارم راه و رسم زندگی و چگونه با شوهر رفتار کنیم رو نشون میده خواستی برو پبجشو ببین سوال داشتی بپرس کمکت کنن

abolfazltahan__

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

وا اون باید بده خرج خونه رو یا تو 

چرا فک کرده باید خرج زن و بچشو یکی دیگه بده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
وقتی میگه برو خونه پدرت چرا میری؟؟؟؟ بگو نداری برو از یخچال مادرت بیار پر کن مگه پدرم ضامن زن وبچه ...

به زور میبره 😔😔😔

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

نمیخوام نمک رو زخم باشم ولی عزیزم فکر کنم از اول نباید رو میدادید اولین درخواست کرد باید امتناع میکردید وقتی یه زن بچه میاره مسئول تربیت و شیردهی و نگهداریش هست وظیفه ی مردم تامین خانواده هست حالا چه کم چه زیاد..درسته گاهی کمک مالی باید گرفت اما نه اینکه تبدیل بشه به عادت...