2777
عنوان

خمیرگیر همزن

3191 بازدید | 11 پست

سلام 

میخوام از خمیر گیر همزن برقیم استفاده کنم واسه ورز دادن خمیر.

دوتا میله ی فرفری داره برای این کار.

تا حالا استفاده نکردم میترسم چون خمیر سفته دستگاه خراب بشه چون خمیرا میپیچه دور میله 

چجوری استفاده کنم?

سلام ترانه ی قشنگ هستی   که اومدی توی دلم نشستی   یه حس خیلی فوق العاده دارم   میخام یه دختر ناز و تپل بیارم  

آرد رو با خمیر نونایی بریزم توش و روشنش کنم یا اینکه خمیر نونوایی رو بریزم آردش رو کم کم اضافه کنم یا آرد و خمیرو کم کم بریزم توش وقتی دستگاه روشنه?

سلام ترانه ی قشنگ هستی   که اومدی توی دلم نشستی   یه حس خیلی فوق العاده دارم   میخام یه دختر ناز و تپل بیارم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امتحان کردی?

اره این همزن دستی ها فایده نداره ولی اون همزنهای بزرگ کاسه دار میشه حالا میخوای امتحان کن شاید از شما شد

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   
اره این همزن دستی ها فایده نداره ولی اون همزنهای بزرگ کاسه دار میشه حالا میخوای امتحان کن شاید از شم ...

مال من از همون کاسه داراس

سلام گلم یسوال دادم ازتون شما باردارشدیدباقانون جذب? تو تاپیکتون دیدم 

بله عزیزم به لطف خدا باردار شدم

الان دخترم دوسال و نیمشه