2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه مبارکت باشه هزینش چقدر شد؟

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

چی هست?😐🤔

دخترتون رو جوری بزرگ کنید که شجاع باشه و به خودش تکیه کنه اگه این کارو نکنید ، کل زندگیش رو منتظر میمونه که مرد‌ها نجاتش بدن ...💮‹ شازده کوچولو پرسید: دوست داشتناتو میخوای ببری تو گور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟! روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم.شازده کوچولو گفت: مگه میشه؟!روباه گفت: آره ...همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هر جا دنبالشون میگردم پیداشون نمی کنم ... :) ›"‏شماهم حس میکنید این اواخر تحمل کردن ادمای اطرافتون سخت شده و همه روی مخن؟ حتی حس میکنم دیگه ادمایی که بهم نزدیک بودنم مثل قبلا نیستن🥲.""میدونید علت گریه ی بی اختیار چیه؟«اینه که بدنمون درحال مبارزه با چیزاییه که ذهن و قلبمون نمی تونن اون ها رو توجیه کنن!»😄"حدود یک سال خواننده خاموش بودم😇اینجا هیچکس،دیگری رو نمیشناسه و همه داریم از فرسنگ ها دورتر باهم حرف میزنیم و نظراتمون رو منتقل میکنیم پس بیایید باهم مهربون باشیم🌻☘

آره واقعا عالیه من پیش دکتر لیلا سحابی بلیچینگ انجام دادم بخاطر مصرف قلیون دندونام خیلی زرد شده بود بلیچینگ رفتم الان خیلی سفید شده البته به رنگ اولیه دندونا هم ربط داره اما خوب به نظرم واقعا ارزشش رو داشت.

اره بلیچینگ خیلی خوبه البته همه جا نمی تونن خوب سفید کنن من خیلیا رو دیدم با بلیچینگ سفید نشده دندون هاشون البته من خودم یه دکتر خوب میشناسم دکتر سعید میرزایی مطبش تو تهرانه کارش خوبه واست پیجش رو هم میذارم خودت برو نمونه کاراش ببینhttps://www.instagram.com/dr_mirzaei/

اره بلیچینگ خیلی خوبه البته همه جا نمی تونن خوب سفید کنن من خیلیا رو دیدم با بلیچینگ سفید نشده دندون ...

من انجام دادم و پیشنهاد دادم

البته تو خونه

یعنی قالب گرفتم و بامواد هرشب گذاشتم