2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 59 پست
واقعا آفرین منم هنوز دارم بهش فک میکنم😂

نه من کلا برا هر مناسبتی ذوق دارم مخصوصا از زمانی که پسرم دنیا اومده میخوام کلی عکس براش به یادگار بمونه با خاطره خوب.😁😁

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانما سوال پیش اومد کسی هست خونواده همسرشو دعوت کنه؟ ما سال اوله خونه خودمونیم بنظرتون دعوتشون کنم؟ مشکلمم اینه خونمون خیلی کوچیکه

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
به نام خدا جشن نمیگیریم

کو جشن

من نهایت یه ژله درست کنم

یک کیلو شیرینی خشک و دوسه کیلو میوه و یه مشت شکلات

هندونه هم شاید نخرم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
همینطوری یا مشکلی هس؟

همینطوری

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

پسرم یلدا میشه ۲۸ روزش جایی نمی‌ریم چون اکه خونه مامانم برم باید بعدش خونه مادرشوهرمم برم طبق هر سال هواهم سرده

در نتیجه میمونیم خونه سه نفره 

البته اگه خانواده شوهرم خودشونو دعوت نکنن اینجا 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کو جشن من نهایت یه ژله درست کنم یک کیلو شیرینی خشک و دوسه کیلو میوه و یه مشت شکلات هندونه هم شاید ...

بنده همونم نمیگیرم حوصله ندارم همینجوریش

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨