2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 59 پست
امسال خواهرها ومادر همه خونه منن از دیروز تو کار خریدم خیلی کار دارم 

ینی شما هم خونواده ی همسرتون هم خونواده خودتون میان خونتون؟

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیگ یه شبه میتونی شب قبل یلدا خونتون جشن بگیری و عکس بندازی

منم کیک بپزم ژله رولی درست کنم لبو بپزم بعد قالب قلبی بزنم . دیروز یه خانومی بم دسر سارای سارماسی رو گفت اونم میخوام درست کنم

میشه دستورش رو به منم بگی درست کنم

بله عزیزم سه بسته بیسکوییت پتی بور لازم داری یه لایه توی خوشگلترین ظرف خونه میچینی بعد سس شکلات میریزی دو باره لایه بعد تا اینکه بیسکوییت ها تموم بشه . حالا سس شکلات:دو قاشق فذاخوری آرد، سه قاشق کاکائو، یه کم وانیل، یه استکان شکر میتونی بیشترم بریزی سلیقه ایه، یه لیوان شیر . همه رو مخلوط میکنی با همزن دستی قشنگ بزن گوله گوله نشه بعد بذار رو اجاق. با حرارت ملایم مدام هم بزن نچسبه وقتی یه کم غلیظ شد برمیداری و روی بیسکوییتها میریزی آخر سر هم تزیین میکنی با ایمارتیز، ترافل رنگی، پودر نارگیل، خامه ، مغزیجات هر چی که دوس داشتی😍😊

بله عزیزم سه بسته بیسکوییت پتی بور لازم داری یه لایه توی خوشگلترین ظرف خونه میچینی بعد سس شکلات میری ...

وای دستت دردنکنه ،پیامتو ذخیره کردم ،ایده ژله شب یلدا داری

معصومه هابیلیان شاخن دست کمشون نگیر