2777
2789
عنوان

آیا من حسودم؟؟؟؟

378 بازدید | 25 پست

بچه ها من قبل ازدواج هم دانشگاه میرفتم هم کار میکردم، تقریبا ۵ سال پیش بود، همه هزینه هامو خودم میدادم، حقوقمم زیاد نبودا ۳۰۰ بود واس تک شیفت، ولی مامان و بابام هیچ هزینه ای برام نمیکردن. اما الان ک ازدواج کردم مامانم و بابام خیلی برای داداشم هزینه میکنن از کوچیکترین چیزا تا بزرگترین، از مام زیر بغل بگیر تاااا کاپشن میلیونی و...

اما بمن هیچی ن تو مجردیم دادن ن موقع ازدواج جهیزیه و اینا.

وسایل کهنه خودشو داد بمن.

میتونستن کمکم کنن اما نکردن.

ذهنم درگیر میشه و ناراحت میشم‌وقتی میبینم و مقایسه میکنم.

تازه ۶ ماهیه بابام اومده خونه ما و همه هزینه هاشم با همسرمه، طفلی چیز نمیگه اما خب خانوادش بین خودشون پچ پچشو میکنن. میدونم خودشم تو دل خودش میگه چ بی شعورن دیگه

ولی خب

خلاصه همیشه زحمت و مریضی و ایناشون با منه، بگو بخندا با داداشم هدیه گرفتن و ولخرجیا برا اونه.

آرومم کنید من دارم حسودی میکنم فک کنم

ن حق داری حسود نیستی 

البته تقصیر خودشونم نیس کلا ایرانیا به پسر خیلی بها پیدن خودشو نو وصله وصله میکنن 

از طرفی ی سری خانواده ها خونه دختر موندن رو زرنگی میدونن!!!میفهمی چی میگم....

عزیزم غصه نخور 

از شوهرتم حسابی تشکر و دلجویی کن ....ک بفهمه تو قدرشو میدونی 

بهش بگو خیلی خوشحالم ک شوهر بادرکی مثل تو دارم ک اجازه داد پدر تو خونمون بمونه

واقعا هر کسی تحمل نمیکنه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من بهت حق میدم..

درباره بیماری پدرت هم که بابات خیلی براش سنگینه که دوماد خرج شو بده ولی حفظ ظاهر میکنه.. تو مطمئن باش ناراحته که سربار توئه... یکم تحمل کنید.. از سر ناچاری اومده پیش شما❣️

شاید اونموقع دستشون خالی بوده😕

ن خالی هم نبود اتفاقا، همه مون کار میکردیم، ولی بمن بها نمیدادن. نمگفتن دختره بخاطر ی مانتو نره گول پسرارو بخوره. ولی داداشم حتی هزینه کرایه دانشگاهشم میده مامانم درحالیکه بمن نمیداد.

کلا نبودم انگار

از تبعیض متنفرم

همچین خونواده ای داشتم کوچکترین کاری براشون انجام نمیدادم و اجازه هم نمیدادم زیاد بیان خونم

نهایت سالی دوبار

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

حق داری

خانواده منم برا برادرام همه کار کردن ولی من حتی گواهینامم هم خودم کار کردم ثبت نام کردم

مگه مادرت نبود ک پدرت اومد خونه تو موند؟

میگفتی خونه نیستیم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

ن حق داری گلم منم خانوادم همینجوری بودن ن جهیزیه ن برام خرج کردن وقتی مجرد بودم حسرت خیلی چیزا تودلم مونده بود ودلم میخواست بگیرم ولی کسی اهمیت نمیداد ازدواج هم کردم ولی جهیزیه کم خیلی کم بهم دادن اونم با نق نق های بابام هرروز منت میزاشت ولی برای خواهرام همه چی میخره حتی ب این خواهرپ ک الان نامزد داره طبقه بالاخونشون دادن بهش همه چی واسش میخرن تومجردی خرجش میکردن الان ک نامزد داره کمکش خونشو درست کردن ولی ب من اهمیت نمیدن من دلم میخواد خواهرام خوشبخت خوشحال باشن  ولی از خانوادم دلگیرم😔😔

شما خیلی مثل منی 

برای داداشم ماشین خریدن که بره دانشگاه ولی من با اتوبوس میرفتم 

مادرم سرطان گرفته بود افتاده بود گوشه بیمارستان ازش مراقبت کردم پرستاری کردم داداشم نیومد سر بزنه شاید تو اون ایام ۳ بار اومد ولی من هر روز اونجا بودم

حتی ماه پیش کرونا گرفتن ازشون مراقبت میکردم و آمپولشون رو میزدم ولی داداشم حتی تماس نگرفت ولی همیشه خنده و شوخی با اونه و درد و مشکلات واسه منه 

من بهت حق میدم.. درباره بیماری پدرت هم که بابات خیلی براش سنگینه که دوماد خرج شو بده ولی حفظ ظاهر م ...

ببمار نیست بابام، نقل مکان کردن شهر ما، خونه شون کنار منه، اما نمیره اونور میاد پیش ما، هیچ هزینه ای هم نمیکنه. کار هم میکنه اما دلش نمیاد هزینه کنه

حتی آرایشگاهم با شوهر من میره ک اون حساب کنه، کلا هرچی لازم داره ب اون میگه چون میدونه حتی اسم پول نمیاره.

یکم بد عادتشون کرده همسرم اینام کلا بی خیالن و عار نمیدونه

ن حق داری حسود نیستی  البته تقصیر خودشونم نیس کلا ایرانیا به پسر خیلی بها پیدن خودشو نو وصله و ...

اتفاقا برعکس تو خانواده شوهر من واسه دخترا همه کار میکنن ولی شوهر تک پسرم هست ادم حسابش نمیکنن نه موقع ازدواج یه قرون از جیب خودشون خرجی کردن نه موقع تولد پسرم انگار اصلا مهم نیستیم احترام هم بهمون نمیزارن خواهرشوهرام که اصلا دوست ندارن حتی فقط شوهرم در خونشونو ببینه

حق داری خانواده منم برا برادرام همه کار کردن ولی من حتی گواهینامم هم خودم کار کردم ثبت نام کردم مگ ...

مامانم ارومیه پیش داداشمه چون خسیسه چیزی نمیگیره بخوره بپوشه. مامانم مونده خدمات ارائه میده. بابامو فرستاده شیراز پیش من، خونه کناریمو فروختم بهشون ولی بازم نمیره اونجا میاد پیش ما