2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 58 پست
والا عزیزم ب نظرم نرو به چند دلیل شاید خیلی ادمای خوبی باشن اما نظراتشون رو سر هر چیزی ب شما غالب ک ...

منم ترسم فقط از اون شور و شوقه هست منم شوقم از هرچیزی زود میره خیلی حساسم سر این مسایل ولی درک کن ندارم همین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ترسم فقط از اون شور و شوقه هست منم شوقم از هرچیزی زود میره خیلی حساسم سر این مسایل ولی درک کن ند ...

درک کن چی؟ خودت همسرت فقط شما میتونین تصمیم بگیرین این قضیه رو به همسرت واضح بگو 

خانوادت چی میگن؟ موافقن؟

زندگی زیباست
استارتر اینطور ک گفتی از عیدتا ابان ماه چندماهی باید اونجا بمونی . ارزششو نداره به نظر من..  ب ...

اره دیگه همین میگم شیش یا هفت ماه حرفش کوتاهه شیش هف ماه یه عمره

خالی نمیکنه تا آبان ماه موعدشه و حق با اونه 

ن والا من اینطوری نشنیدم . همسایمون هم مستاجر داشت اما خودش میخواست بیاد بشینه مستاجر حتی رفت شکایت کرد اما ب جایی نرسید چون مالک خودش میخواست بشینه ن اجاره بده 

مگر اینکه پول پیش مستاجر رو نداشته باشین ک پس بدین

زندگی زیباست

باور کن اینچیزا مهم نیستن انقدر

من بعد ۴سال رفتم خونه خودم.. منم دلم میخواست اما شرایطم جور نبود

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ن والا من اینطوری نشنیدم . همسایمون هم مستاجر داشت اما خودش میخواست بیاد بشینه مستاجر حتی رفت شکایت ...

منم شنیدم که اگه ۶ ماه آخر باشه میتونی عذر مستاجر رو بخوای حتی قبل از ۶ ماه آخر اجاره هم میشه فقط ی برج اجاره نمیگیری کرایه ماشین هم بهش میدی تا بره حق با شماس

اگه مخالفی ریپ نزن

اره دیگه همین میگم شیش یا هفت ماه حرفش کوتاهه شیش هف ماه یه عمره

ب حرف کسی گوش نده این تصمیم مهمی هست . 

من بگم برو مگه چیه بزن به در لوده بازی میگذره.یا بالعکس .. من ک از روحیات شما خبر ندارم ک بگم.. ولی رو تجربه اکثر موارد نرفتن بهتره. بازهم اگ شرایط مشاوره حضوری نداری از اینترنت مشاوره تلفنی پیداکن تماس بگیر

زندگی زیباست
منم شنیدم که اگه ۶ ماه آخر باشه میتونی عذر مستاجر رو بخوای حتی قبل از ۶ ماه آخر اجاره هم میشه فقط ی ...

ن چون بخاطر قانون کرونا موجر نمیتونست مستاجر رو بیرون کنه مگر اینکه خودش بیاد بشینه 

زندگی زیباست

خب بگو بهشون نمیخوام مزاحم بشم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.