2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 58 پست
ببین به ته دلت نگاه کن دوست داری از دوران عقد راحت شی با شوهرت ی جا باشی کنارهم خوش باشین با عشق یا ...

عزیزم ب نظرم شما داری بد راهنمایی میکنی و قضیه رو احساسی میکنی

زندگی زیباست
عزیزم ب نظرم شما داری بد راهنمایی میکنی و قضیه رو احساسی میکنی

😐😐😐والا من دارم درست راهنمایی میکنم عزیزم‌ الکی جو سازی نمیکنم تا آبان خیلی هم نمونده قرار هم نیست بره تو خونه مادرشوهرش زندگی کنه قراره تو خونه جدا مثل هتل زندگی کنه برای یه ماه 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر اون خونه ک شما میگی واقع در محل زندگی خانواده همسرته؟تو یه ساختمون ینی؟

خانواده شوهرم از شهرای دیگه خیلی مهمون دارن اونجارم چیدن که مهون داشتن یه تعدادی برن اونجا استراحت کنن و.... 

الان عروسیته ؟؟؟چرا تا همون موقع صبر نمیکنن 

الان عروسیم نیست بعد عید عروسیمه تقریبا دوسال میشع عقدمون بعد عید تو این دوسال چند نفر فوت کردن از فامیلامون میگن دیگ بعد عید عروسی کنیم نمونه 

خونه جداس تو یه اپارتمانه واحد بغلی 

والا عزیزم ب نظرم نرو به چند دلیل

شاید خیلی ادمای خوبی باشن اما نظراتشون رو سر هر چیزی ب شما غالب کنن 

شوق خونه خودتو از دست میدی (برای من پیش اومده اما ی جور دیگه)

شاید یه بحث کوچیک پیش بیاد و شاید صمیمی بشین و این اصلا خوب نیست 

بازهم خودتون میدونین اما اینکه تا ابان سال بعد باید منتظر بمونید زمان زیادی نیست باید دونفری تصمیم بگیرین 

اما من بودم اون خونه رو لایق خودم نمیدونستم ک اول زندگیم پاشم برم 

زندگی زیباست
خونه جداس تو یه اپارتمانه واحد بغلی 

من بودم میرفتم با توجه به خانواده همسرم که کاری به کارم ندارن وآدمای خوبی هستن میگم (۵سال طبقه بالاشون بودم) خانواده همسرت چطورن واقعا فک میکنم ی ماه ارزش نداره اعصابت رو خورد کنی 

من بودم میرفتم با توجه به خانواده همسرم که کاری به کارم ندارن وآدمای خوبی هستن میگم (۵سال طبقه بالاش ...

خوبن بد نیستن یعنی یه ماه نه عزیزم شیش ماه بعد عید تا آبان ماه

استارتر اینطور ک گفتی از عیدتا ابان ماه چندماهی باید اونجا بمونی . ارزششو نداره به نظر من.. 

بازم خودت میدونی . با مستاجر صحبت کنید زودتر تخلیه کنه خب! 

زندگی زیباست
الان عروسیم نیست بعد عید عروسیمه تقریبا دوسال میشع عقدمون بعد عید تو این دوسال چند نفر فوت کردن از ف ...

خوب همون بعد عید که عروسی گرفتین به اون مستاجرتون هم از الان بگین خونه رو خالی کنه تا برج ۲ چرا ازالان بری خونه مشترک