2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بوده که

46 بازدید | 7 پست

بیماری حرکتی داشته باشه حتی مسافت کوتاه ؟راه درمان نداره؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
ینی چطوری

یعنی توماشین میشینم تحوع میگیرم

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطوریم🤕🤕🤕🤕🤕 حتی دو قدم راه با ماشین میرم، حالم بد میشه و تهوع میگیرم و میخوام بالا بیار ...

واااای منم دقیقا به نظرت درمان نداره ؟

واااای منم دقیقا به نظرت درمان نداره ؟

منکه قبل اینکه جایی برم قرص ضد تهوع و استفراغ هم میخورم بی فایده ست، مخصوصا سر ظهر که هوا گرمه و سوار ماشین میشم کلا باید شیشه رو بکشم پایین، باد به سرم بخوره

حتی یه بارم تو اتوبوس بس که ترمز میزد و بوی سیگار میداد، حالم خیلی بد شده بود و کلا غش کردم و افتادم

منکه قبل اینکه جایی برم قرص ضد تهوع و استفراغ هم میخورم بی فایده ست، مخصوصا سر ظهر که هوا گرمه و سوا ...

ایکاش یکی یه ره حلی میداداگه میشه شماهم یه بار سایت شلوغ بود تاپیک بزن اگه راهی پیداکردی به منم بگوخداخیرت بده

ایکاش یکی یه ره حلی میداداگه میشه شماهم یه بار سایت شلوغ بود تاپیک بزن اگه راهی پیداکردی به منم بگوخ ...

فقط یه راه وجود داره،اونم به یه  جا باید خیره بشیم و سرمونو زیاد نچرخونیم. و حتما از کپسول ضد تهوع و استفراغ مسافرتی استفاده کنیم. برای منکه بی فایده ست شاید برای شما جواب بده