2777
2789
عنوان

سوتی سمی😂

247 بازدید | 24 پست

بیاین بگین لطفاًحالم خوب نیس 

خودم یبار داداشم سرما خورده بود دوستم گف ایشالا خوب میشه من گفتم همچنین خدا رفتگان شمارم بیامرزه😑😂یبارم اومدم با دوست زنداییم دس بدم اون دس نداد😭😂

کاربری دست من و خواهر کوچیکمه. 

اصلا  مهم نیست 

باورکن من انقدر سوتی دادم که حد نداده اونم تو دانشگاه 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانبزرگ دوستم مرده بود داشت گریع میکرد تو بغلم

نمیدونسم چطو ارومش‌کنم

گفتم بیخیال بابا اشکال نداره 

ولی خداروشکر اونقدی حالش بد بود ک نفهمع چی‌گفتم

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

من عادت دارم اخر حرفم تلفنی بگم خوبیتونو میرسونم خدافظ 

بع دیروز داشتم ب یکی حرف میزدم نگف ب کسی سلام برسون من گفتم بزرگیتونو میرسونم خدافظ😐

https://harfeto.timefriend.net/16620156179852  

😐اگه جای من بودی چ میکردی کلی مهمون داشتیم فوتبالم میدا سر و صدا میکردن نمیزاشتن بفهمم حواسم نبود برگشتم سمتشون گفتم یه لحظه گوه نخورید همه مثله سکته ای ها نگام میکردن😑

دیروز تو محوطه بیمارستان بودم یکی اومد با صدای بلند گفت یه کمکی بکنید خدا همه مریض هاتون رو شفا بده انشاالله، همون موقع یکی داشت با موبایل حرف میزد اونم پشت گوشی با صدای بلند گفت خدا نکنه این چه حرفیه. همه پوکیدن از خنده 😁

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴

من پسر همکلاسیم که عاشقشم سره یه مسئله درسی برا اولین بار بهم زنگ زد خیلی رسمی آخرش گفتم بهش قربونت خدافظ بعد که قطع کردم فهمیدم چی گفتم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
😐اگه جای من بودی چ میکردی کلی مهمون داشتیم فوتبالم میدا سر و صدا میکردن نمیزاشتن بفهمم حواسم نبود ب ...

خدای من منم اینجوری گفتم ولی گفتم ساکت باشین😂

کاربری دست من و خواهر کوچیکمه. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز