2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

199 بازدید | 13 پست

خواب دیدم عید شده و عمه ها و مادربزرگم که فوت شده اومدن عیدی خونمون بعد مادربزرگم ۲۵۰ تومن پول عیدی بهم داد همشم تو خواب میگفتم چقدر زیاده 

کسی میدونه تعبیرش چیه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواب صادق داریم و خواب کاذب. من سالی صد دیویست بار خواب میبینم اما یک الی دوباره ازشون میتونه صادق باشه. به خوبی هم خواب کذب و صدق رو از هم تفکیک میکنم . 

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد

من دیشب خواب دیدم که یه منطقه بود به اسم عمان که یه اتفاقی توش افتاده بود و یه نفر تو خواب بود که من نسبت بهش حس خوبی داشتم یه پسری بود و همراه من بود و باید توی اون جای بد دووم میاوردیم بعدش از چیزای سختی عبور کردیم دوتایی و بقیه اکثرا مردن بعد رسیدیم به یه خونه ی بزرگ که دو تا پسر اونجا بودن و گروگان گرفتن مارو بعدش من یکی از پسرا رو میشناخام که در دنیای واقعی بهش علاقه دارم این دوتا با هم دوست بودن بعدش دوستش میخواست که منو بکشه و من میترسیدم و این پسری که همراه من بود گفت که مجازات اینو نصفشو بده به من بعدش یهو جسد خودمو خون آلود دیدم و ناراحت بودم که کراشم بهم کمک نکرده یهو همون پسره که توی دنیای واقعی دوسش دارم دستشو گذاشت زیر سرم و زنده شدم واقعا تعبیرش چیه

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
خواب صادق داریم و خواب کاذب. من سالی صد دیویست بار خواب میبینم اما یک الی دوباره ازشون میتونه صادق ب ...

عزیزم میشه خواب منو تعبیر کنی

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
بگو عزیزم تعریف کن با جزئیات‌  . و ساعتی که خواب دیدی هم بگو

دو تا پیام بالاتر گفتم 🥺و اینکه ساعتشم حدود۴شب

من دیشب خواب دیدم که یه منطقه بود به اسم عمان که یه اتفاقی توش افتاده بود و یه نفر تو خواب بود که من ...

خوابتون صادق نیست. و تعبیر نداره‌ این خواب از ضمیر ناخوداگاه شما میاد.

روزی که سختی به اوج خودش رسید روزی بود که خدا حاجتم رو به من داد
خوابتون صادق نیست. و تعبیر نداره‌ این خواب از ضمیر ناخوداگاه شما میاد.

ضمیر ناخودآگاه درهم برهمی دارم

عزیزم میشه خواب منو تعبیر کنی

والا این بیشتر مثل داستان خیالی بوده انگار فکر و خیال زیاد تو این مورد داشتی

منم پیش اومده برام راجع به ی چیز زیاد فکر کنم خواب عجیب غریب هم ببینم راجع بهش