2777
2789
عنوان

چی بگم به دوستم🥺

1454 بازدید | 10 پست

دیروز مامانم نبود  خونه من تنها بودم بابا رنگ زد گف درارو ببند جایی نرو درو هم ب رو کسی باز نکن

ولی زنگ زدم ب مامانم ازش اجازه گرفتم با دوستم رفتم بیرون بعدم شب چون پرچم امام حسین میاوردن رفتیم اونجا روضش اینقدر قشنگ بود من دلم نیومد بلند شم ولی خیلی دیر شد

بابام آخر مجلس بهم زنگ زد ولی نتونستم جوابش بدم برا همین سریع سریع بلند شدم بقیه بچه ها رم ول کردم رفتم خونه خداروشکر بابام چیزی نگف و ناراحت نشد اما دوستم اینو گفت نمیدونم الان واقعیت بهش بگم یا بهونه بیارم یا اینکه بپیچونم بگم استرس کارامو داشتم یا ن نمیدونم چی بگم

آخمن همیشه دیر می فهمم. که تو چقدر همه چی رودرست چیدی خدا...❤🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعواتم کنن.پدر مادرت ن. به اونا مربوط نیست که از این لفظ استفاده میکن ن. در ضمن عزیزم وقتی بابات می ...

یعنی نباید میرفتم🥺؟ آخه تنها نبودم ک منم 4 هفته بود نرفته بودم بیرون خابگاه بودم پنجشنبه هم میرفتیم یک جای دیگه خیلی دلم میخواس بعد 4 هفته حداقل یک بار دیگه دوستامو ببینم

یعنی نباید میرفتم🥺؟ آخه تنها نبودم ک منم 4 هفته بود نرفته بودم بیرون خابگاه بودم پنجشنبه هم میرفتیم ...

باباتو راضی میکردی بعد میرفتی.مطمئن باش بابات اگه به روش هم نیاورده باشه اما ناراحت شده که به حرف ش اهمیت ندادی

باباتو راضی میکردی بعد میرفتی.مطمئن باش بابات اگه به روش هم نیاورده باشه اما ناراحت شده که به حرف ش ...

آره درست میگی بازم اشتباه کردم 😔