2777
2789
عنوان

شوهرعوضیم

635 بازدید | 23 پست

بچه مرتیکه برگشته میگه تو استوری میزاری مردا بفهمن با شوهرت مشکل داری بهت پیام بدن تو مخشون بزنی مثل من بدبخت شون کنی!!!! بعد تو واتس آپ ک کلا مخاطبای مرد من بابا و داداشمن. اونام هیدن کردم خیلی اعصابم خورده مغزم داره سوت میکشه دلم میخواد بکشمش چی کنم آروم شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو هرچی دلت میخوا بگو هرجور دوست داری فکر کن جهنم .ازاول ازتو خیابون پیدام کردی که حالا فکر کردی همچون زنی هستم! بعدشم ی نصیحت ب خودت غم و شادیتو استوری نکن هیچ کس از شادی تو شاد نمیشه‌ از ناراحتیت هم ناراحت. عده ای عشقشونه ببینن بقیه تو زندگیشون مشکل دارن .

بگو هرچی دلت میخوا بگو هرجور دوست داری فکر کن جهنم .ازاول ازتو خیابون پیدام کردی که حالا فکر کردی هم ...

میدونم بخدا اصلا درباره ی قهرو دعوامون نبود. مرتیکه روانی یهو قاطی کرد ولی دعوامون ک میشه اولین نفر اون پروفایلش و سیاه میکنه همه بفهمن هزار بار گفتم نکن. ولی لج میکنه

آره والا 😭😭

نکشیا اصلا دردسرش زیاد دیوانه خوشحال باش که فکرش درگیر تا این حد همین عذاب شک براش بسه 

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن