2777
2789
عنوان

کیا خواستگار پولدار ندارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 67 پست
من مردی که بی پول و بی درامد ماشین خارجی نداشته باشه رو اصلا دوست ندارم حتی باهاش سلام کنم ای خدا کا ...

شما ک اینقد عشق پولی چرا از بقیه میخای ک تورو به آرزوهات برسونن که تهش بفهمی آدم بدرد بخوری نبوده فقط پول داشته بدبخت شی 

خودت برو سرکار پولدار شو مثل خیلی از خانمای شاغل که از صد تا مرد پولدارترن

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مردی که بی پول و بی درامد ماشین خارجی نداشته باشه رو اصلا دوست ندارم حتی باهاش سلام کنم ای خدا کا ...

شما خودتون چی دارید؟

اپشنهای شما چیه میشه بگید لطفا؟

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟ چرا نیاد اخه ؟

به علت دست جفاپیشه ی دهر

و کلا رو هر چیزی خیلی زوم کنی اون چیز ازت فراری میشه این قانون طبیعته

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
شما ک اینقد عشق پولی چرا از بقیه میخای ک تورو به آرزوهات برسونن که تهش بفهمی آدم بدرد بخوری نبوده فق ...

من خانوادم از لحاظ مالی کاملا ساپورت میکنن ماهیانه بهم میدن ماشین خریدن کلاس میرم لباس میخرم لوازم ارایش میگیرم ناخن میکارم موهام کراتینه کردم ۲ میلیون ولی اخرش دلم یه مرد پولدارتر میخاد که بتونم بیشتر خرج کنم و بیشتر کیف زندگی کنم 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

علی هانتر معروف رو میشناسی؟🤔

شنیدم 60 تا زن داره ولی من کلا مجردم بخاطر شرایط پدرم حتی 5 ساله با هیچ دختری دوست نبودم

تو امضاء من هستش

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
خونه ویلاییی توی شهرستان داشته باشه یا توی تهران بالاشهر کدومش 

خونه ویلایی تو شهرستان با ماشین خارجی و درامد ۱۲۰ میلیون 

من خانوادم از لحاظ مالی کاملا ساپورت میکنن ماهیانه بهم میدن ماشین خریدن کلاس میرم لباس میخرم لوازم ا ...

آها موفق باشی 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خواستگار پووووولدار داشتم ۸ سال پیش خونشون چند میلیاردی بود ولی بنا به دلایلی ردش کردم پشیمون هم نیستم شوهرم رو وقتی انتخاب کردم هزار تومن هم نداشت .مهم پول نیس مهم اخلاقه .البته اینم شوهرم نداشت 

آدم بد شانسی ام کلا 😐

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
من خانوادم از لحاظ مالی کاملا ساپورت میکنن ماهیانه بهم میدن ماشین خریدن کلاس میرم لباس میخرم لوازم ا ...

اینایی که گفتی خانوادت کردن

خودت چه کردی؟

شوهر اینقدررر پولدار در سه صورت برات میاد

یا خودت به شدتتت زیبا باشی 

یا خودت ادم کاره ای باشی با درامد بالا مثلا دکتری مهندسی وکیلی جیزی

یا بابات ادم‌معروف و سرشناس و خیلی پولدار باشه

من خواستگار پووووولدار داشتم ۸ سال پیش خونشون چند میلیاردی بود ولی بنا به دلایلی ردش کردم پشیمون هم ...

خداوکیلی رو چه حسایی چنین خواستگارهایی رد میکنید ؟

شنیدم 60 تا زن داره ولی من کلا مجردم بخاطر شرایط پدرم حتی 5 ساله با هیچ دختری دوست نبودم تو امضاء م ...

مشتی هستی پس ..خدا پدرتونو شفا بده