2777
2789
عنوان

حس پوچی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوففف عزیزم باید به اینا رو ندی انقد رو دادیم پروو  شدن یکم بی محلی کنی خودشون اخر بیان بیوفتن ...

ماازین شانسانداریم 

رو ندیمو وبی محلی کنیم اونموقعم خودشون ساکمونوجمع میکنن میزارن پشت در رو تختمونم هرکی دلشون میخوادمیارن

عوضی ان لنه ندارن

به قول دکتر هلاکویی شما هرگز نمی تونید هیچ مردی رو تغییر بدین 

چون مادرای ایرانی جوری خراب کردن تو تربیت پسرشون که درست بشو نیست

فقط میتونی با سیاااااست به اون جهت که خودت مد نظرته هدایتش کنی

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
به قول دکتر هلاکویی شما هرگز نمی تونید هیچ مردی رو تغییر بدین  چون مادرای ایرانی جوری خراب کرد ...

سیاستشم ک ندارم عزیزدلم

انقد ک مامانیه

چرانخوبیدی جوجو

چندوقت پیش تاپیک شوهرموبخودم وابسته کردمو خوندم

کل صفحاتتو خخخ

خیلی باحالبود

سیاستشم ک ندارم عزیزدلم انقد ک مامانیه چرانخوبیدی جوجو چندوقت پیش تاپیک شوهرموبخودم وابسته کردمو ...

عزیزدلم 

مریض بودم دیشب 🤧

دلتو بیخیالی یادش بده 💃 هر طرف که باد میاد بادش بده 💃دیروز که گذشته💃 فردا رو کی دیده💃 پس امروزو عشقه 💃 مبادا که بشینی به عشقی چشم بدوزی 💃 تو این دوره و زمونه به آتیشی بسوزی💃 اگه نخونی نرقصی خوش نباشی تو زندگی باختی 💃 اگه نخوری نریزی و نپاشی تو زندگی باختی 💃
فداتشم الان خوبی؟

خدا نکنه 

نه فکر میکنم کرونا باشه 🤧

ای بابا حتما برودکترو آویشن دم کن تند تندبخور

عزیزدلم آره حتما