2777
2789
اخی چه قشنگ    چه روحیه شاعرانه ای داره همسرت

خخخ بعضی وقتا میگه نمیدونم ازکجامیاره چون اصلا زیاد بروز نمیده🥺

مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکن   حدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندروز پیش خواهرشوهرم گفت چقد خوش عکسی،خوشبحالت

خانما این الان تعریف کرد ازم یا فحش داد؟🤔

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
چندروز پیش خواهرشوهرم گفت چقد خوش عکسی،خوشبحالت خانما این الان تعریف کرد ازم یا فحش داد؟🤔

خیالت راحت

تعریف بود 😂

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

قند تو دلم آب نشد، اما تو اسمون داشتم پرواز میکردم 

عالی بود، متشکرم 

از طرف استادم که بسیار تحسینش میکنم و قبولش دارم  

تو چشمام نگاه کرد و با شوق زیاد اینا رو گفت 

خوشگل واجب شد عکس بدی😂

اتفاقا اصلا بنظرم خوشگل نیستم ولی میگن بانمکم🤭

مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکن   حدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤
قند تو دلم آب نشد، اما تو اسمون داشتم پرواز میکردم  عالی بود، متشکرم  از طرف استادم که ب ...

خوب چی گفت

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  

همش میگه اتیشم سرم بریزی ازت جدا نمیشم فقط مرگ می‌تونه منو ازت جدا کنه .تو دعوا همش میگه هرکاری می‌کنی فکر نبودن نباش که نمیزارم 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

۱۱سالم بود خالم گفت عزیزم بیا اینم عیدیت بهم ۱۰۰ داد تو عمرم ۱۰۰تومن یه‌جا ندیده بودم😂خلاصه واقعا میگم از خوشحالی نزدیک بود سکته کنم 

ولی اگه منظورت جنس مخالفه خیر کلا صداشون حالمو بدمی‌کنه😐

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید