2777
2789
عنوان

دعوامون شد

208 بازدید | 11 پست

سلام از سه هفته پیش تصمیم گرفتیم واسه یلدا بریم عکاسی با شوهرم و دخترم حالا سر پوشش لباس و تعداد عکسا و... با شوهرم دعوامون شد منم گریه کردم به خودم فحش. دادم نمیرم عکس بگیرم ....شوهرمم اصلا هیچی نگفت انگار خوشحال شد تونست با کاراش منو منصرف کنه راحت خوابید منم دارم دق میکنم...

همیشه واسه همه چیز باید باهاش بجنگم دیگه خستم کرده....

واسه عکاسی نصف مبلغ هم دادیم حالا که نرفتم عکس بگیرم حالش میاد سرجاش،پلی می‌دونم حسرتش به دلم میمونه چرا نرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا این مدل عکس گرفتنو قبول ندارم حتی اگه اسرا م کرد نرو چون ارزشش دیگه از بین رفت بخاطر همین هیچوقت واسه اینطورچیزا اسرار نمیکنم چون حس میکنم خیلی اسرار کنم دیگه ارزش نداره هروقت عکسو ببینی ناراحت میشی بیخیال ادم با دل خوش باشه ولی عکس نداشته باشه تو خونه هم میتونی عکسای شیکی بندازی

فقط خدا
من اصلا این مدل عکس گرفتنو قبول ندارم حتی اگه اسرا م کرد نرو چون ارزشش دیگه از بین رفت بخاطر همین هی ...

آره واسه منم دیگه ارزش نداره اصل عکس گرفتن با ذوق داشتن هست دیگه برام فایده نداره،اخه از نوزادی تا حالا دخترمو آتلیه نبردم حالا میخواستم ببرمش که اینجوری اعصابمو خورد کرد

مگه قبلش خبر نداشت؟اگه بخاطر پوشش حساسه عکاس خانم بیارید خونتون عکس بگیرید

آره با هم رفتیم نوبت گرفتیم ولی همش بهانه گرفت من هیچی نگفتم تا امشب دیگه زدم به سیم آخر گفتم اصلا عکس نمیگیریم

ای بابا بگو برسونتتون فقط ی

نه عزیزم مسئله این نیست خودم برم یا شوهرم ببرتمون،میگم وقتی میگه عکس نگیر ولی برم بگیرم باهام دعوا می‌کنه میگه چرا حرف منو گوش نکردی