یه تاپیک در این باره زدم ولی چون مال خیلی وقت پیشه دوباره براتون تعریف میکنم
من به همراه مامانم رفتیم یه مغازه ای تا کمد ببینیم با اینکه ماسک داشتم این اقای فروشنده هی منو نگاه میکرد با خودم گفتم خب حتما اشنا بنظر رسیدم یا... هرچی جدی نگرفتم هیچی پسند نکردیم بعدش گفت که میتونه چیزی که مد نظرمون هست رو بگن تو کارگاه بسازن
گفت عصر میره اونجا و شمارشو گفت منم سیو کردم ازم خواست عکس کمدی که میخوامو براش بفرستم بخدا اصلا نفهمیده بودم این قصد دیگه ای داره خیلی ساده ام...
تا رسیدم خونه یه عکس از اینترنت گرفتمو براش فرستادم ابعاد کمدو ازم پرسید و رنگ و چیزای دیگه
منم گفتم یه قیمت هم بگین
قیمتو که گفت با خودم گفتم نه نمی ارزه ازش تشکر کردمو گفتم که نمیخوام
خلاصه گذشت و من پیامامو با این اقا پاک کردم ولی شمارش سیو بود مغازش هم جوریه که من هفته ای یکی دوبار که میرم بیرون گاهی این منو میبینه ینی سرراهه
بعد یه مدت باز پیام داد که سلام خوبی و... من فک کردم مثلا کمد با قیمت مناسب پیدا کرده واسه همین جواب دادم ولی حرفای دیگه ای میزد واقعا جا خوردم گفتم شما با همه مشتری هاتون اینکارو میکنی اعتبار مغازتون رفت زیر سوالو من انتظار نداشتمو برای کار دیگه ای پیامتون دادم و.... پیشنهاد دوستی داد که خیلی محترمانه جوابشو دادم ولی قبول نمیکرد زدم بلاکش کردم ( واتساپ پیام میداد)
میدونم اینکار بی ادبیه ولی خب هرچی جواب نمیدادم بیشتر پیام میداد اعصاب نزاشت برام
حالا موضوع ازینجا شروع میشه
هستین برای ادامش؟؟