2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

701 بازدید | 61 پست

یه تاپیک در این باره زدم ولی چون مال خیلی وقت پیشه دوباره براتون تعریف میکنم

من به همراه مامانم رفتیم یه مغازه ای تا کمد ببینیم با اینکه ماسک داشتم این اقای فروشنده هی منو نگاه میکرد با خودم گفتم خب حتما اشنا بنظر رسیدم یا... هرچی جدی نگرفتم هیچی پسند نکردیم بعدش گفت که میتونه چیزی که مد نظرمون هست رو بگن تو کارگاه بسازن 

گفت عصر میره اونجا و شمارشو گفت منم سیو کردم ازم خواست عکس کمدی که میخوامو براش بفرستم بخدا اصلا نفهمیده بودم این قصد دیگه ای داره خیلی ساده ام...

تا رسیدم خونه یه عکس از اینترنت گرفتمو براش فرستادم ابعاد کمدو ازم پرسید و رنگ و چیزای دیگه

منم گفتم یه قیمت هم بگین 

قیمتو که گفت با خودم گفتم نه نمی ارزه  ازش تشکر کردمو گفتم که نمیخوام 

خلاصه گذشت و من پیامامو با این اقا پاک کردم ولی شمارش سیو بود مغازش هم جوریه که من هفته ای یکی دوبار که میرم بیرون گاهی این منو میبینه ینی سرراهه

بعد یه مدت باز پیام داد که سلام خوبی و... من فک کردم مثلا کمد با قیمت مناسب پیدا کرده واسه همین جواب دادم ولی حرفای دیگه ای میزد واقعا جا خوردم گفتم شما با همه مشتری هاتون اینکارو میکنی اعتبار مغازتون رفت زیر سوالو من انتظار نداشتمو برای کار دیگه ای پیامتون دادم و.... پیشنهاد دوستی داد که خیلی محترمانه جوابشو دادم ولی قبول نمیکرد زدم بلاکش کردم ( واتساپ پیام میداد) 

میدونم اینکار بی ادبیه ولی خب هرچی جواب نمیدادم بیشتر پیام میداد اعصاب نزاشت برام

حالا موضوع ازینجا شروع میشه 

هستین برای ادامش؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نیستیم😐 یا چیزیو نگید یا تا اخرش قگید 

نمیدونم این جمله«هستید تا بگمو» کی مد کرد

🇮🇷🌱سرزمینم، هر نسیمت بوی غیرت میدهد. در رگهایمان خون مردانی جاریست که برای خاکشان از جان گذشتند و نام وطن را سربلند نگه داشتند. 🌱🇮🇷 ✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

نیستیم😑😐

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بعد مدتی دیدم رو خطم پیام داد :

سلام خوبی نیستی

چون شمارشو پاک کرده بودم نشناختم جوابشو دادم که بعد معرفی کردو دیدم همونه 

دیگه جوابشو ندادم شمارشم سیو کردم که باز پیام داد بفهمم اینه

گذشت و گذشت کلا فراموشم شده بود تا اینکه یروز داشتم میرفتم خرید که دیدم گوشیم زنگ میخوره خودش بود جواب ندادم اخه مامانم همراهم بود گفت کیه گفتم مومو😂😂 اخه خط من ایرانسله همیشه شماره های عجیب غریب بهم زنگ میزنن 

وقتی رسیدم خونه پیامش دادم زنگ زده بودین؟ که گفت اره 

از اینجا به بعد اسکرین پیاماشو براتون میزارم 

نمیدونم با همچین ادمی باید چیکار کرد