2777
2789
عنوان

کسی لیپوماتیک کرده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 494353 بازدید | 909 پست
من درموردکرایو خیلى تحقیق کردم چون چربى خارج نمیشه نمى تونى به نتیجش زیاد امیدوار باشى ولى اینو تجرب ...

شما داری تبلیع میکنی چون ی نفرو با چشم خودم دیدم یبار چربی خارج کرد و امسال بار دوم خارج کرد میگفت برگشته ! بعدم چربی رو زدن امسال ب باسنش طفلی کلی عفونت کرده یه سکته معزی هم بخاطر همین تزریق چربی کرده چربی رفته تو رگها سمت معز.هرکی بگه هیچ عارصه ای نداره دردغ میگه تروخدا اینارو باور نکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر جراحم مرا برای دادن رضایت نامه به دکتر دیگه معرفی کرد (70000 تومان هم برای دادن رضایت دادم) الا ...

سلام خانومی الان بعد چهار پنج سال بعد عمل زیبایی شکم حالتون چطوره؟خوب شدین ان شاالله؟ 

2803
2804

دوستان عزیز سلام من تمام تاپیک رو از اول خوندم و تصمیم گرفتم تجربیاتمو با شما در میون بزارم 

من ۱۶ اسفند عمل لیپوماتیک و ماموپکسی رو به صورت همزمان انجام دادم

برخلاف تصور که مقاومتم به درد شدیدا بالا هست در این عمل شدیدا درد داشتم و واقعا تمام مدت دردمو با فکر نتیجه اون تحمل کردم تا ده روز اول هم ترشحات داشتم مخصوصا با ماساژ.و پزشکم بعد ده روز درن لیپو رو کشید

از هفته سوم تونستم برم مسافرت البته نه خیلی آسون ولی از شروع هفته چهارم واقعا بهتر شدم و تونستم به کار برگردم.البته بیشترین مشکل من با ماموپکسیم بود و ده روز اول که باید پوشک میزاشتم و درن داشتم

من دو سال قبل هم ابدوی به نسبت اجباری داشتم

وزن قبل عملم ۵۶ بود و قدم ۱۵۷

شکمم از قبل تخت بود به خاطر ابدو ولی حتی در وزن ۴۹ کیلو هم پهلو داشتم

الان همسرم کاملا از عملم راضیه ولی کلا خودم سخت پسندم منتها در مجموع بالای ۹۰ درصد راضیم و ده بار دیگه هم برگردم انجام میدم اما به هر حال صبوری زیادی می طلبه

2805

من پیش دکتر داریوش نادری عمل لیپوماتیک کردم یک سال هست و کامل رعایت کردم و اصلا برنگشته به خاطر اینکه دکتر نادری جراح پلاستیک خیلی حاذقی هستن من بعد عمل دوران نقاهت کوتاهی داشتم و اذیت نشدم مطبشون توی پاسدارانه این شمارشونه 02122792439

ممنون که اانقدر کامل توضیح میدین عزیزم میشه اسم دکترتون رو هم بفرمایید

سلام، متاسفانه اسم دکترم رو نمیتونم بگم، چون نمیخوام تبلیغ کنم واسه ایشون

پشت رو خوب خالی نکرده دکتر من

2801