2777
2789
عنوان

عقده

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 48 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تعريف من اينه  خواسته و هدفي كه واسش ١٠٠ تو بذاري و به خاطر خودخواهي ديگران نرسي بهش ميشه عقده ...

تعریفت درسته

ولی دیدت نسبت به اینکه آدما با عقده هاشونه که به جایی میرسن متفاوته و این عقده نیست که باعث حرکت میشه

عقده بار روانی منفی داره و باعث خیلی ناراحتیا میشه

همه کمبودایی دارن تو زندگیشون

ولی این دید مثبت و تلاششون برای رسیدن به خواستشونه که موفقشون میکنه نه عقدشون نباید بزارن اون کمبود باعث عقده بشه

و اگر کسی نظرشو بهتون تحمیل کرد و دیکتارتور بود دلیل نمیشه شما هم بعدا کاری کنید که برای بدست آوردن اون حس قدرتتون تبدیل بشید به ی دیکتاتور دیگه

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
حيف كليه هامون😂

والا خب 

هر کلیه رو ۵۰ میلیون هم در نظر بگیریم 

دوتاشو بفروشیم میشه ۱۰۰ میلیون

۱۰۰ میلیون میشه ۳ هزار دلار 

😂 حقوق یک کارگر تو کانادا ماهانه ۷ هزار دلاره

چند تا پسر خوشتیپ و باحال حساب دست چند نفره
تعریفت درسته ولی دیدت نسبت به اینکه آدما با عقده هاشونه که به جایی میرسن متفاوته و این عقده نیست که ...

خب من راه خوبشو رفتم جواب نداد واسم 

منم انسانم فرشته نيستم نظرم اينه تو همين دنيا همين زندگي خوبي و بدي هركسي و جواب بدم 

من اينجوري ام اگه شما واقعا ميتونيد ٨ سال رندگي هدر رفته تونو ببخشيد و ادماي ظالم و ببخشيد دمتون گرم 

من هنوز به اون درجه از عرفان نرسيدم

دقيقا هم انگيزم از ثروت و قدرت كردن تو چشم هموناييه كه دست كم گرفتنم و جلو پيشترفتمو گرفتن