2777
2789

خانومایی ک متاهل هستین شوهرتون با لابیای بزرگتون مشکلی نداشت؟🥺

من لابیاام بزرگه و بیرون زده یکم از رحم بنظرتون اتفاقی میوفته؟

عمل کردم و خریت کردم

به این چیزا نیست

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابیا از رحم زده بیرون؟ لابیا چه ربطی به رحم داره آخه؟؟؟🤯🤯

احتمالا پسره بلد نیس میگه رحم😐

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
عمل کردم و خریت کردم به این چیزا نیست

روی حستون تو رابطه تاثیر نذاشت؟ 

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
روی حستون تو رابطه تاثیر نذاشت؟ 

چرا خیلییی اشتباه کردم واقعا 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
چرا خیلییی اشتباه کردم واقعا 

یعنی زیبا شد اما دیگه شما حالت ارضا ندارین؟ من شنیده بودم فک میکردم دروغ میگن از حسودی اینجوری میگن

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
یعنی زیبا شد اما دیگه شما حالت ارضا ندارین؟ من شنیده بودم فک میکردم دروغ میگن از حسودی اینجوری میگن

اره از لحاظ زیبایی اوکی میشه اما عفونتی ک نمیدونستم چیه حالا میگیرم حسمم کم شده خیلیییی

درکل من اینجا نه کسیو میشناسم نه اون قسمت بدنشو عمل کنه واس من فرقی میکنه ولی تجربمو میگم ک شاید بدرد یه نفر بخوره

داخل نت میخوندم قبلش همش میگفتن عمل ساده و راحت و فلان اما اصلا اینجوری نیست

در ضمن اون قسمت پر از عصبه وقتی نباشه مشخصه ک حس کم میشع

حتی دکترم گفت عمل نکن ولی خب مجبور شدم 

اره از لحاظ زیبایی اوکی میشه اما عفونتی ک نمیدونستم چیه حالا میگیرم حسمم کم شده خیلیییی درکل من این ...

ای بابا   انشالا به مرور بهتر میشین  .ممنون تجربتون رو گفتین

ای بابا   انشالا به مرور بهتر میشین  .ممنون تجربتون رو گفتین

خاهش میکنم عزیزم البته سه سال هست الان ولی حتما کامل تحقیق کن