2777
2789
عنوان

تموم زندگیم 😑😑😒😒

185 بازدید | 14 پست

از اولش انگار اسمم رو به بدشانسی گذاشتن ! تو مدرسه خیلی اذیت شدم بچه ها ازم دوری میکردن و مسخره م . هیچوقت هیچ دوستی تو ۱۲ سال درس خوندنم پیدا نکردم فقط یه عالم خاطره ی بد 🥺😢 پدرم آدم بی عاطفه که همش کتکم میزد اون همیشه بی احساس و وحشی بود . مادرم که خیلی تابلو بین من وبرادرم فرق میزاره و خیلی خشونت بار دعوام میکنه وحتی ازینکه باهاش حرف بزنم بیزاره . خلاصه من یه آشغالم تو این خونه . دیپلم گرفتم و فرهنگیان قبول شدم و مصاحبه دادم . همه چی خوب بود و پدر تمام ایران و پر کرد که نیکی قبول شده . یه روز صبح بیدار شدم و دیدم نتایج اعلام شد و نوشته بود مردود ......😭😭😭😭😭💔💔💔 من نابود شدم . تازه داشتم جون میگرفتم که دوباره شکستم . من و گزینش رد کرده بود  والانم گفتن که قبولت کردیم ولی هنوز اعلام نشده وهمش امروز وفردا میکنن . من هیچی ندارم نه طلا نه یه ریال پول نه هیچی . من خیلی تنهام و اگه قبول نشم همش ته این خونه مورد رنج این پدرومادرم 😭😭😭😭😭😭😭 هرروز پیرتر میشم . چه سرنوشت مسخره ای ! چقدر واسش رنج کشیدم 

یبار گوشوارم از گوشم افتاد و گم شد یه دونه اش و پدرم واسه تنبیهم برد تموم طلاهامو فروخت .... اون هرروز با خشونت جوابمو میده و حتی من ته این خونه یه احترام هم ندارم 💔💔💔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم یه سرنوشت تقریبا همین شکلی دارم و یه چیزی هست اگ قبول نشم نابود شدم،باید تمام تلاشمونو کنیم😔ک از چاه خودمونو بکشیم بیرون

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
سلام ،مثبت اندیش باش وتوکل وامیدت بخدا باشه فقط

راستش من اعتقادی بهش ندارم ✋ حتی یه انسان هم اگه این همه ظلم و میدید در حق من سکوت نمیکرد تا اون آدما روزبه روز پیشرفت کنن و من هرروز بدبخت تر میشم . نمیدونم چه ظلمی به کدوم موجود کوچیک یا بزرگی کردم که اینجوری تموم شدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم یه سرنوشت تقریبا همین شکلی دارم و یه چیزی هست اگ قبول نشم نابود شدم،باید تمام تلاشمونو کنیم😔ک ا ...

قبول نشدنمون دست خودمون نیست . حالا من زندع موندم به قبولیم بستگی داره

قبول نشدنمون دست خودمون نیست . حالا من زندع موندم به قبولیم بستگی داره

منم همینطور😔

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
راستش من اعتقادی بهش ندارم ✋ حتی یه انسان هم اگه این همه ظلم و میدید در حق من سکوت نمیکرد تا اون آدم ...

به چی اعتقادی نداری ،هیچ چیز وکسی به اندازه خداوند نمیتونه بهت کمک کند وهر چه داریم از لطف خداونده ازش کمک بخواه وبهش پناه ببر مطمین باش

به چی اعتقادی نداری ،هیچ چیز وکسی به اندازه خداوند نمیتونه بهت کمک کند وهر چه داریم از لطف خداونده ا ...

من هیچی ندارم . خیلی اوقات انقد حالم بد میشه که میخام بمیرم . حتی سلامتی هم درست حسابی ندارم ! هیچ چیز و هیچکس و ندارم .