2777
2789
عنوان

نظرسنجی

62 بازدید | 11 پست

سلام دوستان میخوام یه نظرسنجی بکنم.....شما باشید شوهرتون جلو زن غریبه مزه بپرونه و اونا هر هر بخندن خوشتون میاد....من چون خودم رعایت میکنم خوشم نمیاد...با وجود اینکه بارهام بهش گفتم باز میکنه اینکارو و هردفعه هم یه بهانه میاره...شما باشید چیکار میکنید؟

خیر خوشم نمیاد و بهش تذکر میدم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو راه داره...یا دعوای اساسی 

یا بشینی باهاش حرف بزنی بگی تو زن داری باید یکم خودتو جمع و جور کنی ... قرار نیست تو جلوی زن غریبه مزه بپرونی ..اگه اینطور باشه منم جلوی پسرای جمع میشینم شیرین زبونی میکنم ببینم خوشت میاد؟

دبیر آینده🤗👩‍🏫
دو راه داره...یا دعوای اساسی  یا بشینی باهاش حرف بزنی بگی تو زن داری باید یکم خودتو جمع و جور ...

دقیقا همینا رو گفتم....میگه بکن اشکال نداره ولی خدا نکنه یه پسر نگاه من کنه حتی کلی عصابانی میشه

دقیقا همینا رو گفتم....میگه بکن اشکال نداره ولی خدا نکنه یه پسر نگاه من کنه حتی کلی عصابانی میشه

پس در این صورت اگه بخوای لج کنی و به سبب جلب توجه پیش بری که شوهرت حرس بخوره و بفهمه چقدر کارش بده خودت بیشتر اعصابت خورد میشه و زندگیت بهم میخوره

میتونی وقتی مهمونی دعوت شدید نرید و به شوهرت بگی تو رفتار مناسبی نداری و من دوست ندارم بریم مهمونی

دبیر آینده🤗👩‍🏫
پس در این صورت اگه بخوای لج کنی و به سبب جلب توجه پیش بری که شوهرت حرس بخوره و بفهمه چقدر کارش بده خ ...

دقیقا...ولی خی فقط مهمونی نیس...دکتر میری منشی خانم...مغازه میری فروشنده خانم و ....

من مشکلی ندارم با کار کردن خانما خودمم خیلی مدافع حقوق خانمام ولی واقعا ما خانما خودمون به خودمون بد میکنیم...دختره میبینه زن طرف کنارشه بازخودشو لوس میکنه واسه مرده🤦‍♂️

دقیقا...ولی خی فقط مهمونی نیس...دکتر میری منشی خانم...مغازه میری فروشنده خانم و .... من مشکلی ندارم ...

خب اره بعضیا واقعا کرممممم دارن..کم هم نیستن

متاسفانه واقعیت جامعه امروز ما هست 

ولی خدا بهت صبر بده کنترل کردن همچین شوهری واقعا سخته

من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه واقعا ولی اگه راهی بود و میدونستم حتما بهت میگفتم عزیزم اما با خانوادت حتما مشورت کن 

دبیر آینده🤗👩‍🏫