2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم میخونم وسط چله‌ام التماس دعا😘

قبول باشه حاجت روا😍😍

منم خیلی دوست دارم شروع کنم😁

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️
من دلم میخادخونه داشته باشم،ولی چهجوری باحاجت؟وقتی پول نباشه،مثلا ازغیب پول میادبه حسابم یاقرعه کشی ...

شما هر شب سوره واقعه بخون رزق و روزی رو زیاد می‌کنه 

ان‌شاءالله برکت مالتون زیاد میشه و  خونه هم می‌خرید 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

شما هر شب سوره واقعه بخون رزق و روزی رو زیاد می‌کنه  ان‌شاءالله برکت مالتون زیاد میشه و  ...

شما خوندین رزق رو زیاد میکنه واقعاا منم بخونم؟

دوست جونیااا میشه برای آرامش دلم وماشین خریدنم صلوات بفرستین 💜
شما خوندین رزق رو زیاد میکنه واقعاا منم بخونم؟

من الان چند شبه میخونم احساس میکنم یکم بهتر شده 

سوره واقعه هم زیاد هم نیست که وقت گیر باشه زود تموم میشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من دلم میخادخونه داشته باشم،ولی چهجوری باحاجت؟وقتی پول نباشه،مثلا ازغیب پول میادبه حسابم یاقرعه کشی ...

درسته عزیزم ولی قول میدم اگه حال دلتو خوب نگه‌داری مثلا کارایی بکن که بهت آرامش و انرژی مثبت میده با ادمایی حرف بزن که مثبت هستن نا امیدت نمیکنن،یا با خدا درد و دل کن، بعد کاری به این نداشته باش که چه‌جوری انجام میشه فقط بخواه از کائنات درخواست کن خواسته هاتو مکتوب کن برای خدا نامه بنویس با حس مثبت دعا کن و خودتو اونجوری که میخوای تصور کن اگه با قران و چله قوت قلب میگیری امیدوار میشی حتما انجام بده ولی من بهت قول میدم معجزه وار کارات روبه راه میشه خدا صدای همه‌رو میشنوه و اگه فقط تنها به اون امیدوار باشیم همه چی حله

قول میدم♥️