2777
2789
عنوان

خیانت

691 بازدید | 18 پست

سلام.من چارساله ازدواج کردم تواین چارسال شوهرم ازهمه کسش بخاطرمن گزشت جونشم واسم میدادبعد چارسال باهم بودن چن ماهه پیش یهویی اخلاقش عوض شدکم کم فهمیدم توهمه این چارسال سیگاری بوده اسمموکه رودستش تتوکرده بودروپاک کردیهودیگ نخواست منوسه ماهه اوردتم خونه بابام ونمیخوادک برگردم تهشم رفت دادخواست طلاق داد یه هفته پیش ی حسی بهم گفت برو جلودرخونه رفتم درزدم بازنکردبعدازچن دیقه بهش زنگیدم بیادروبازکن گف خونه نیستم خواستم ازخونه صابخونه برم تو که یهوهول اومدبیرون ودرم بست نزاشت برم تواونجافهمیدم ک یکی توخونه هست کلی دادوبیدادشدتوکوچه ماموراومدبازنکردکه نکردبعد یساعت دروبازکردرفتم دیدم ی پشتی گزاشته زیردیوارکه ب کوچه پشتی راه داره انگاریکی فرارکرده بودفک کردمن خرم بهم گفت تیج عرق توخونه داشتم دوستام فراریش دادن مگه میشه..حالاهرچی بهش میگم باباخیانت کردی میدونم بیابهم بگوبقران میبخشمت میگ الا وبلا من کاری نکردم ک نکردم ازطرفی میگه دوستم داره ازطرفی میگه زندگیونمیخوادخودشم نمیدونه داره چی میکنه حالم اصلا خوب نیست چیکارکنم هیچ جوره نمیادروراست بحرفیم حل کنیم.میام طلاق بگیرم عین سگ دوسش دارم میام نگیرم میگه نمیخوام زندگیوچیکارکنم😔😔😔😔نمیتونم بگزرم ازش..لعنت ب اون هرزه هایی ک خونه خراب میکنن خداازتون نگزره مگ پسرقحطه میاین سمت متاهلا

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یه مدت خونه رو بپا یکی زیر پاش نشسته شایدم برات دعا گرفته

رفتم پیش دعانویس بهم گف پای زنی درکارنی واست دعاگرفتن تورو ازچشم شوهرت بندازن

اگه امضامو میبینی واسه روبه راه شدن زندگیم دعامیکنی؟؟خواهش میکنم ازت دوست خوبم..😓
یه مدت یواشکی براش بپابزارعکس وفیلم بگیر.

نمیتونم یه هفته س همش ی پام خونه س ی پام بیمارستان ی هفته س ن لب ب اب زدم ن ب غذا کسیوندارم واسم اینکاراروکنه ن پدری ن برادری مامانمم ک فقد بلده غصه بخوره و بگه اشتباه میکنی

کجا زفتی معتبر بود؟

تویه روستایی اره همه ازش تعریف میکردن ی سید پیری بود

همسر منم یه روز اومد همینا بهم گفت بعدا فهمیدم پای یه هرزه در میونه

خیلی سخته شما چیکار کردین باهاش؟؟

من اخه از این انتظارهرکاریوداشتم الا خیانت کلی قسم میخوره ک من بی ناموس نیستم ولی تاساعت دوشب بیداره چت میکنه من بهش میگم مرگ من جواب منوبده میگ سرم درد میکنه شبخوش ازاونور میگه بقران خیلی میخوامت ولی نمیخوام وابسته م شی انگا دوسدخترشم بعضی وقتا گیرمیده توروخدابیا ببینمت دلم تنگ شده میرم دعوامون میشه نمیفهمم گیج گیجم