2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه چون جایگزین میشه 

واقعا شما موهاتون کجاست ریزش موهاتون بعداز حموم چقدره چرا پس بلا گرهای پوست و مو میگن ریزش روزانه باید ۲۰ تا بعداز حموم ۳۰ یا ۴۰ تا بشه

[QUOTE=219161220]واقعا شما موهاتون کجاست ریزش موهاتون بعداز حموم چقدره چرا پس بلا گرهای پوست و مو  دختر داییم رفته بود دکتر گفته بود ۷۰ تا ۱۰۰تا 

حالا بلاگرا نمیدونم از روی علم میگن یا از روی شرایط بدنی خودشون 

[QUOTE=219161220]واقعا شما موهاتون کجاست ریزش موهاتون بعداز حموم چقدره چرا پس بلا گرهای پوست و مو & ...

دکترهارو ولشون کن هیچ کاری از دستشون نمیاد فقط زر مفت میزنن بعداز زایمانم ریزش موهام روزانه صدتا بود گفتم اشکال نداره الان میبینم جلو شقیقم یه مقدار خالی شده پس این دکترها چی میگن حالن زو بهم زدن واللله

دکترهارو ولشون کن هیچ کاری از دستشون نمیاد فقط زر مفت میزنن بعداز زایمانم ریزش موهام روزانه صدتا بود ...

ببین ریزش شما پس فوق العاده زیاده باید بری دکتر تا متوقفش کنه 

زینک و هیرویت و.... well womenبخور حداقل اگه دکتر نمیری حیفه موهات بریزه

ببین ریزش شما پس فوق العاده زیاده باید بری دکتر تا متوقفش کنه  زینک و هیرویت و.... well womenب ...

رفتم گفته ریزش بعدهز زایمان طبیعیه باید بریزه الان بهتر شده روزانه ۲۰تا میریزه ولی میخوام شقیقم دربیاد 

رفتم گفته ریزش بعدهز زایمان طبیعیه باید بریزه الان بهتر شده روزانه ۲۰تا میریزه ولی میخوام شقیقم دربی ...

باید بری دکتر بهتر اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه یه درمان بهت میدن شاید کارتو بدتر کنه اما دکتر طبق بدن و هرمونات بهت راهکار میده