2777
2789
عنوان

دلم پر درده

296 بازدید | 11 پست

به هیچکی غیر از خدا هم نمیتونم بگم...

دلم خیلی گرفته 

میگم بهتون اگه تونستین بگید چیکار کنم 

۹ ماه میشه عروسی کردم

شوهرم ساعت کارش دست خودشه 

به جای اینکه وقتشو با من سپری کنه موقع بیکاری و تفریح 

سریع میره جای دوستاش یا حتی خونه مامانش میشینه اما تو خونه با من نمیشینه من همیشه تو خونه تنهام...میاد غذا میخوره هنوز لقمه پایین نرفته خدافظ پا میشه میره 

از خداشه برم خونه مامانم اما من با خودم میگم همچین زندگی چ بدرد میخوره من هی برم اینم خوشش بیاد بیشتر هوایی شه اما من با موندن تو خونه فقط خودم تنهاتر میشم و غصه دار تر میشم اون اصلا عین خیالشم نیس که این تنهاس یا نه اگرم حرفی بزنم جایی که مشکلو رفع کنه بیشتر داد و هوار میکشه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزای اول که اومدم اینجا باورتون نمیشه مگه پیداش میشد تو خونه بعد چند یاعت میومد میگفت پسرخالم تو ماشین منتظره از دم در دکی میکرد و میرفت باز...خدا میدونه چقد حرص خوردم...دیگه ازش بدم میاد...نمیدونم چیکار کنم

عزیزم باورت میشه بیشتر مردا اینطورین وقتشونو با دوستاشون میگذرونن توهم برو بیرون تریح خودتو بکن خودتو سرگرم کن کتاب بخون فیل ببین تنهایی شامی که دوست داری درست کن لخور وقتی میاد خونه سعی کن با شور واشتیاق باشی بهش محبت کن تا جذبت بشه دیگه کاریش نمیشه کرد