2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هوس الویه کردم  البته من عاشق ساندویچ الویه هستم  حال ندارم درست کنم🥲🤧

اتفاقا خیلی وقتم هست درست نکردم

الهی میخای بیای اینجا درست میکنم همه دور هم میخوریم😬 

ته انداز منظورته؟ 

نه بزار برات توضیح بدم 

ما چند مل ته چین داریم 

ته چینی که امشب داریم میپزیم اینجوریه که مرغ رو آبپز میکنیم سرخ میکنیم بهش رب انار ملس یا رب آلوچه ملس میمالونیم میزاریم کنار 

سیب زمینی پوست میکنیم ورقه ای میکنیم (البته زیاد نازک نباشه)

هویج رو پوست میکنیم ورقه ای میکنیم 

اسفناج رو میشوریم تو پیازداغ فراوون میذاریم بپزه وقتی پخت بهش نمک فلفل زردچوبه و آب نارنج یا آبلیمو میزنیم 

برنج میپزیم آبکش میکنیم 

ته دیگ رو روغنی میکنیم نصف برنج رو میریزیم تو دیگ مرغی که بهش رب انار زدیم و هویج و سیب زمینی ها رو میذاریم باقی مونده برنج رو میریزیم روش اسفناج های کباب شده رو میذاریم رو برنج میذاریم رو گاز دم بکشه فوق العاده خوشمزه و مقوی میشه 

بعضیا کنار هویج و سیب زمینی چغندر و لبو هم میزارن! که من دوست ندارم

نه بزار برات توضیح بدم  ما چند مل ته چین داریم  ته چینی که امشب داریم میپزیم اینجوریه که ...

چ‌ غذای باحالی به نظر خوشمزه میاد😋

حتما یه روز با حوصله درست میکنم  

رسپیش لطفا؟🙏🏻

این شکلی هستش .دستور توی نت موجوده ،برای اولین بار میخوام درست کنم بنظرم شبیه یتیمچه ست

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز