2777
2789
عنوان

تلفنی...............

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 105 پست
 من تازه دوست دارم همسن خودم  باشه پایه ی همه چیزو هم  نظر با من

بنظرم وقتی دو طرف به نظرهم احترام بذارن تو این موردم مشکلی پیش نمیاد بعد بااینکه ازم خیلی بزرگتره ولی کلا مطیعه هرچی من بگم همونه😂😂

مثلا میگ انقد پس اندازم دارم تو میگی چیکارکنم میگم فلان کار و کن گوش میده یا مثلا لباس میخواد بخره یا تو تماس تصویری نشون میده من انتخاب کنم یا باهم میریم کلا همه چیز زندگیش بامنه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم وقتی دو طرف به نظرهم احترام بذارن تو این موردم مشکلی پیش نمیاد بعد بااینکه ازم خیلی بزرگتره ول ...

ای جان بد عاشقت شدههه  

من دیشب میگفت دل یکیو دزدین خیلی گناهش سنگینه هااا    

بنظرم وقتی دو طرف به نظرهم احترام بذارن تو این موردم مشکلی پیش نمیاد بعد بااینکه ازم خیلی بزرگتره ول ...

من اون روز واسم آهنگ میخوند 

آهنگ نگین قلبمی 

میگه همشو واسه تو گفته   

بازم میتونید همو ببینید ک ماشین باشه راحت میتونه بیاد

اره 

همش میگه یه روزی میام میبینمت 

همش میگه ببینمت سفت بغلت میکنم تا همه دلتنگیهام رفع شه 

که من با بغل مشکل دارم 

یه سوال بپرسم

شما رابطه اتون درچه حده مثلا بغل اینا....؟

اره  همش میگه یه روزی میام میبینمت  همش میگه ببینمت سفت بغلت میکنم تا همه دلتنگیهام رفع ...

ببین تا رابطه طولانی و جدی نشده بنظرم بغل نباشه بهتره مثلا من باوجوداینکه کل خانوادش درجریانن و حالا تو فامیلشون گفتن ما عقد کردیم😂 و دوسال و نیمه باهمیم همون درحد بوس و بغلیم توهم تا جدی نشرده کاری نکن نهایت دست دادن

ببین تا رابطه طولانی و جدی نشده بنظرم بغل نباشه بهتره مثلا من باوجوداینکه کل خانوادش درجریانن و حالا ...

واااااای چه باحالید شما 

نه بابا من عمرا راضی شم بغلم کنه 

الان گفت خسته ام بخوابیم 

منم همش اذیتش میکردم 

میگفت اگه نخوابی و آنلاین باشی زنگ میزنم بهت تا همه بفهمن     

جوون شما پس هستین مرحله بوس و بغل     
میگم بهت درخواست دوستی بدم قبول میکنی ؟

2790
2778
2791
2779
2792