sareeeeen مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 عنوان استخاره 42 بازدید | 4 پست کسی بلده استخاره بگیره؟ اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏 1400/09/25 | 14:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sareeeeen مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 من بلدم میتونی برام استخاره بگیری؟ اگه برات رحمته ب خودم یاد بده مرسی اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
ساراااگلی عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 16405 میتونی برام استخاره بگیری؟ اگه برات رحمته ب خودم یاد بده مرسی زنگ بزن به شماره دفترمراجعی که استخاره میگیرن فقط ساعت استخاره روز پنج شنبه روازنت پیداکن ذرست درمیاد اگرخودت میخوای بگیری تونت سرچ کن روش گرفتن اسخاره با تسبیح
sareeeeen مدیر استارتر عضویت: 1400/03/23 تعداد پست: 7272 زنگ بزن به شماره دفترمراجعی که استخاره میگیرن فقط ساعت استخاره روز پنج شنبه روازنت پیداکن ذرست درمیا ... ممنونم عزیزم اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس! میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤. اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏