2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره منم دارم بی ایمان میشم،خسته شدم،،،ولی دیشب ک‌واقعا از ته دل ناراحت بودم و طرف رو نفرین کردم،تثاپف کرده انگار،یکم امیدوار شدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من تصمیم گرفتم آدم خوبی بشم نماز قرآن 

عیبت و عیب جویی نکنم حسادت و تهمت و بی حجابی وکنار بزارم ببینم چی میشه😢دیگم سمت فال وحس ششم نمیرم

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

ماآدماتاخوشیم نمیگیم شکرت خداشایدم یادش نیوفتیم آماتامشکلی پیش میاد میگم خداااا 

ماالان توعصرظهوریم طبیعی که سخت بشه وسخت ترم میشه تااکسای ک واقعاباایمان هستن ازاونای ک ایمانشون ازدست دادن جدابشن 

مشگل داری میدونم هممون ی مشگلی داریم ازحال روز زندگی هم خبرنداریم مال یکی بد مال یکی بدتر اما میگزره همینجوری نمیمونه که 

همین ک نفس میکشی بگوشکر

منومادرشوهرم همین الان یهویی  
همه چیزعالی میشه

باش از امروز شروع میکنم برام دعا کن من بزرگترین آرزوم اینه عشقم علی برگرده عاشقم شه بهم برسیم خیلی حالم بده براش میشه بران دعا کنی اسمم مریم

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش
نامردی پستی خیانت 

منم اینطوری دیدم فک نکن ندیدم به خاطر کسی که دوسش داشتم خیلیابهم نامردی کردن حتی خود طرفم نمیدونه، زمان میگذره انقدر میگذره که  کم رنگ شه، من الأن همش به خاطر اشتباهای  خودم ناراحتم ازاینکه هیچی برام جذاب نیس بد نیستم خوبم نیستم دیگه نمیدونم درست چیه غلط چیه